Отборът на Брайтън успя да постигне много измъчен успех след

...
Отборът на Брайтън успя да постигне много измъчен успех след
Коментари Харесай

Брайтън се спаси от резил срещу четвъртодивизионен отбор

Отборът на Брайтън съумя да реализира доста изстрадал триумф след 1:1 в постоянното време и 4:3 при осъществяването на дузпи против четвъртодивизионния Нюпорт Каунти в мач от 3-тия кръг на ФА Къп.

Срещата мина под цялостната диктовка на момчетата на Греъм Потър, само че като се изключи 2-3 положителни ситуции в средата на първото полувреме головите положения в мача въобще не бяха доста.

"Чайките " взеха задатък в последната минута на постоянното време, когато Соли Марч беше прецизен, само че в 6-та минута на добавеното време бранителят на гостите, Адам Уебстър, си означи смешен автогол, с цел да вкара мача в продължение.

Двата отбора не си означи и в идващите 30 минути, тъй че се стигна до дузпи. Там и двата отбора изпуснаха по две дузпи, преди състезател на Нюпорт да сбърка за 3-ти път, а грешникът Адам Уебстър да си изкупи виновността и да прати тима си в 4-тия кръг на конкуренцията.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР