Отборът на Ботев (Пловдив) стартира подготовка си за мача срещу

...
Отборът на Ботев (Пловдив) стартира подготовка си за мача срещу
Коментари Харесай

Ботев стартира подготовка за мача с Хебър, Станислав Работов започна бегови упражнения

Отборът на Ботев (Пловдив) започва подготовка си за мача против Хебър (Пазарджик) от 16-ия кръг на футболната efbet Лига. Срещата е в неделя (30 октомври) от 15:15 часа на Националния стадион " Васил Левски " в София.

Двубоят против Хебър сигурно пропуща Дилан Мертенс, който получи петия си жълт картон в мача против Лудогорец, изгубен от " канарчетата " с 0:1, поради което нидерландският халф ще бъде осъден.

В състава на Желко Копич след изтърпяна глоба за насъбрани публични предизвестия обаче се завръща бранителят Роберто Пунчец.
 Ботев (Пловдив) подписа с TikTok звездата Миша Ботев (Пловдив) подписа с TikTok звездата Миша
Днес самостоятелни бегови извършения стартира и централният защитник Станислав Работов. Както е известно, младият футболист на " канарчетата " скъса връзки на коляното и трябваше да се подложи на интервенция при започване на месец юли. Възстановяването му обаче върви по проект и в идващите седмици той ще се готви с кондиционните треньори на " жълто-черните ".

Първо занятие с Ботев организира и новото попълнение на отбора Антонио Перера. Халфът, който дойде контузен при " канарчетата " през лятото от втородивизионния испански Алавес, направи встъпителна подготовка, а упованията са през идната седмица той да започва занимания с главната група.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР