Отборът на Барселона постигна трудна победа с 4:3 при визитата

...
Отборът на Барселона постигна трудна победа с 4:3 при визитата
Коментари Харесай

Барселона се класира за 1/8-финалите за Купата на Краля след драма със 7 гола срещу Интерсити

Отборът на Барселона реализира сложна победа с 4:3 при визитата си на третодивизионния испански Интерсити в дуел от 1/16-финалите на шампионата за Купата на Краля.

„ Каталунците “ откриха резултата още в четвъртата минута, когато Пабло Торе центрира от ъглов удар в наказателното поле на домакините, където на първа греда присъединилият се в офанзива защитник Роналд Араухо с плонж с глава прати топката в мрежата зад стража Гайжка Кампос.

Интерсити възвърне равенството след тъкмо час игра. След центриране от корнер, Вадик Мурия Сориано смъкна топката с глава към непокрития Солдевила, който с неспасяемо воле се разписа за 1:1.

Лидерът в Ла Лига си върна головата преднина единствено шест минути по-късно. Гави пусна дълго извеждащо подаване по земя към Усман Дембеле, който стигна първи до топката и трансферира напусналия очертанията си вратар Кампос за 2:1 в интерес на Барселона.

Четвърт час преди края на постоянното време домакините още веднъж изравниха. Кристо Ромеро центрира от левия фланг в пеналтерията на „ блаугранас “, а голмайсторът Солдевила с глава осъществя второто си попадение в мача.

Три минути по-късно съставът на Шави Ернандес за трети път поведе. Ниско прострелно центриране по земя на Жорди Алба в наказателното поле на Интерсити стигна на далечната греда до Рафиня, който с едно допиране я прати в опразнената врата.

В 86-ата минута отборът на Густаво Сивиеро за трети път вкара изравнително попадение. След разиграването на бърза контраофанзива, Кристиан Ерера изведе Солдевила очи в очи със стража на Барса и нападателят на Интерсити с изстрел под плонжа му оформи своя хеттрик.

Така срещата влезе в две продължения по 15 минути, в които воин за гостите се трансформира Ансу Фати, отбелязвайки в 104-ата минута след подаване на Рафиня в наказателното поле на третодивизионния отбор.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР