Отборът на Барселона е готов да върне на Камп Ноу

...
Отборът на Барселона е готов да върне на Камп Ноу
Коментари Харесай

От Барселона са готови да предложат договор на Меси за срок от един сезон

Отборът на Барселона е подготвен да върне на " Камп Ноу " легендата на клуба Лионел Меси с контракт за един сезон, осведоми каталунското издание " Спорт ".

Според информациите " лос блаугранас " са намерили метод да предложат такова съглашение на аржентинеца, което би било икономическо преференциално и за отбора, който през последните години е раздиран от съществени финансови проблеми.

Именно те бяха и част от аргументите Лео Меси и Барса да се разделят през лятото на 2021-а година, откакто седемкратният притежател на " Златни топки " прекара 21 години при " каталунците ", в които завоюва редица титли и се трансформира в една от най-големите митове в международния футбол.

В последна сметка през последните два сезона аржентинецът е част от френския ПСЖ, като през този сезон той има 18 гола и 17 асистенции във всичките си срещи за " парижани ".

Към този миг обаче към момента остава неразбираемо дали Лионел Меси ще реши да се върне в Барселона или ще избра да подпише нов контракт с ПСЖ, защото актуалното му съглашение с френския отбор изтича в края на този сезон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР