Отборът на Аугсбург постигна важна победа с 1:0 в мач

...
Отборът на Аугсбург постигна важна победа с 1:0 в мач
Коментари Харесай

Треньорът на Аугсбург: Трябва да продължим да даваме всичко от себе си

Отборът на Аугсбург реализира значима победа с 1:0 в мач от 19-ия кръг на немската Бундеслига против посъживилия се в последно време Байер (Леверкузен) и се отдалечи на 5 точки от зоната на изпадащите. Щастливият от триумфа треньор Енрико Маасен разяснява, че играчите му са се защитавали сполучливо в под напрежение мач.

“Байер (Леверкузен) завоюва пет от последните си шест мача, само че ние заслужихме успеха през днешния ден. Доминирахме в притежанието на топката през първото полувреме и трябваше да внимаваме, тъй като нашият противник е кадърен да накаже и най-малката неточност с бързите си контраатаки. Ние обаче бяхме смели и се уверихме, че имаме задоволително хора във всеки един миг. Това демонстрира напредъка, който нашият тим прави, тъй като показахме, че също сме способни да се пазиме. Затова съм доста удовлетворен от нашето показване. Трябва да продължим да даваме всичко от себе си, тъй като идващите ни няколко мача са против равностойни противници, против които би трябвало да вземем повече точки ”, сподели Маасен, представен от формалния уебсайт на Аугсбург.

Следващият мач на баварския клуб е посещение против тима на Майнц 05, който все още е единствено с две точки повече.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР