Отборът на Астана остана на крачка от уникален футболен подвиг

...
Отборът на Астана остана на крачка от уникален футболен подвиг
Коментари Харесай

Астана на крачка от футболен подвиг, Мъри определено има с какво да се гордее!

Отборът на Астана остана на крачка от неповторим футболен героизъм в Шампионската лига, равностоен само на стореното от Барселона против Пари Сен Жермен в същата конкуренция преди няколко месеца.

В плейофните реванши за влизането в групите на шампионата, подопечните на българския ментор футболисти водеха в резултата против Селтик с 4:1, в случай, че в предходния мач бяха отстъпили с 0:5.

 Астана на Станимир Стоилов записа тежко проваляне от Селтик с 0:5
Селтик размаза Астана на Мъри (ВИДЕО)

Ако отборът отпадне, ще играе в групите на Лига Европа

Атаките им се редуваха една след друга, като в няколко случая състезателите на отбора бяха на сантиметри от гол за 5:1, а за какво не и на още два, които щяха да го класират в идната фаза.

Все отново гостите стигнаха до втори, а по-късно и до трети гол през заключителната част от дуела, подпечатвайки си мястото измежду най-хубавите сформира в конкуренцията.

 Снимка 308941
Източник:

Преди началото Станимир Стоилов съобщи, че неговият тим няма сили да в профил Селтик, само че през днешния ден футболистите му без малко не го опровергаха.

Точни за " детелините " бяха Синклеър, Ничам и Грифитс, до момента в който Шомко, Мужиков и на два пъти Твумаси се разписаха за домакините.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР