Отборът на Арда (Кърджали) победи Крумовград с 3:0 в контролна

...
Отборът на Арда (Кърджали) победи Крумовград с 3:0 в контролна
Коментари Харесай

Арда не се затрудни срещу Крумовград в контрола

Отборът на Арда (Кърджали) победи Крумовград с 3:0 в контролна среща, която двата тима изиграха по време на паузата в шампионата. 

Головете за спечелилите паднаха през второто полувреме. В 50-ата минута футболист на Арда направи добър пробив отляво, бе съборен в наказателното поле, само че реферът изчака, защото топката стигна до Станислав Иванов, който от няколко метра я вкара в мрежата на Крумовград. 

В 70-ата минута елитният отбор стигна до корнер. Станислав Иванов центрира, последва безредие, в което състезател на Арда опита задна ножица, само че топката попадна на волето на Милен Желев, който осъществя второто попадение в срещата. 

В 78-ата минута Арда вкара и трети гол. Той пристигна след извънредно прекрасен извеждащ пас към Преслав Боруков, който потегли на спринт от личната си половина и настигна топката малко преди наказателното поле, пое я и с второто допиране я вкара за трети път в мрежата на Крумовград.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР