Отборът на Англия, който е финалист от Евро 2020, започва

...
Отборът на Англия, който е финалист от Евро 2020, започва
Коментари Харесай

Съставите на Англия и Иран

Отборът на Англия, който е финалист от Евро 2020, стартира присъединяване си на Мондиал 2022 с дуел против Иран. Срещата е от група „ В “, в която са още тимовете на Съединени американски щати и Уелс, които довечера излизат един против различен.

Както се и очакваше, селекционерът на „ трите лъва “ Гарет Саутгейт залага на скица 4-3-3, в която в центъра на отбраната стартират капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, който има единствено един мач като титуляр в Премиър лийг от септември, и Джон Стоунс. Киърън Трипиър започва отдясно на защитата в отсъствието на Кайл Уокър. Люк Шоу е ляв бек. Големият гений на Борусия (Дортмунд)Джуд Белингам, за който това ще е първи мач на Световно състезание, стартира в халфовата линия дружно с Деклан Райс и Мейсън Маунт. Тройката в офанзива е формирана от Букайо Сака, Хари Кейн и Рахийм Стърлинг.

Карлуш Кейрош, който води Иран на трето следващо международно състезание, не може да употребява Сердар Азмун като титуляр. Нападателят на Байер (Леверкузен) лекуваше травма от началото на октомври и през днешния ден е на пейката за началото.

Англия: Пикфорд; Трипиър, Магуайър, Стоунс, Шоу; Райс, Белингам, Маунт; Сака, Кейн, Стърлинг

Иран: Бейранвад, Мохарами, Хаджсафи, Мохамади, Джаханбахш, Пуралиганджи, Тареми, Чешми, Карими, Хосейни, Нуролахи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР