Ота ЦСКА подадоха жалба срещу работата на рефера Владимир Вълков

...
Ота ЦСКА подадоха жалба срещу работата на рефера Владимир Вълков
Коментари Харесай

ЦСКА: Жертва сме, има вендета срещу Любо Пенев

Ота ЦСКА подадоха тъжба против работата на рефера Владимир Вълков по време на дербито с Левски. " Червените " изгубиха с 0:1, а от клуба показаха съществени искания към съдийски отсъждания.
 Съдията от дербито Левски - ЦСКА е пратен да свири при юношите
Ето какво разгласиха в уеб страницата на ЦСКА:

" Армейци,

от началото на пролетния полусезон сме очевидци на жестоко и преднамерено съдийско ощетяване против нашия тим. Клубът ни става жертва или на некомпетентността на реферите или на други процеси, които в последна сметка съществено въздействат върху развръзката на шампионата и борбата за върха.

ЦСКА е най-великият роден клуб, отпред на който е легендата Любо Пенев. Доказана и съумяла във футбола персона, стимулирана за работа и триумфи в България, която не се опасява да споделя истината и да се бори за това, в което има вяра. Обиден и неприемлив е методът, по който персонални спорове и остарели вражди с него се трансформират в откровена вендета. Не единствено против Любо Пенев, а и непосредствено против ЦСКА и вярната ни аудитория. Милионите червени последователи, армейският клуб и международно приет футболен човек като Любо Пенев не заслужават това. Подкрепяме нашия ментор и изрично не одобряваме съдийските несправедливости, подмолните дейности и несъответстващото отношение към институцията ЦСКА.

Клубът ни публично е подал тъжба до Съдийската комисия към БФС, в която показва своите основателни искания и незадоволство от неверните отсъждания на реферите в дербито с Левски и другият им аршин в идентични обстановки, които оказаха въздействие върху развоя на резултата и крайния излаз на срещата. Все още чакаме отговор от Съдийската комисия на жалбата ни за срещата Черно море - ЦСКА.

Призоваваме за по-голямо почитание към нас, обективност и професионализъм в дейностите на ръководещите българския футбол ".

Иначе нападателят на ЦСКА Мауридес към този момент публично не е част от " алените ". Днес той подписа с китайския Чангчун Ятай. Договорът му е за период от две години и той към този момент театралничи с фланелката на тима и бе показан.

Първоначално Мауридес трябваше да бъде продаден в Рапид Виена, само че не съумя да премине медицинските прегледи и се очакваше да заиграе или в Саудитска Арабия или в Китай.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР