От ЦСКА разкриха сериозен скандал, свързан с желанието на клуба

...
От ЦСКА разкриха сериозен скандал, свързан с желанието на клуба
Коментари Харесай

Куриоз! ЦСКА иска да помогне на Карлово. Клубът срещна неочаквани спънки

От ЦСКА разкриха сериозен скандал, обвързван с желанието на клуба да помогне на засегнатите от наводненията. На „ алените “ им били отказани благотворителни мачове в Карлово и Казанлък по време на паузата на националните тимове. Ето какво написаха те във фейсбук:

Нека преди този момент обаче ви разкажем една история по същински случай от родната футболна реалност. Водени от максимата, че всеки футболен клуб би трябвало да бъде #ПовечеОтОтбор, както и от желанието ни да бъдем съпричастни със сънародниците ни в неволя, незабавно след нещастието започнахме да търсим способи да помогнем дейно на жителите от потърпевшите обитаеми места.

Решихме, че най-хубаво би било в паузата за националните тимове ЦСКА да гостува в контрола на отбора на „ Левски ” (Карлово), намиращ се в най-засегнатата от бедствието част, а всички събрани средства – от виртуални билети и на място от предстоящо цялостния стадион, да бъдат дарени за засегнатите. Въпреки устната сделка за другарска среща, която да се организира на ст. “Васил Левски ” в Карлово, след намесата на външни фактори, разбрали за концепцията ни, получихме позвъняване, че контролата няма да се състои. Приехме новината с оскърбление, само че без доста звук и терзания, продължихме напред.

Свързахме се с „ Розова котловина ” (Казанлък), който е ситуиран близо до засегнатите села, предлагайки същата концепция за посещение в другарски мач за помощ. Предвид това, че клубът се намира в обичайно „ червен ” район, този път взехме решение да организираме целодневен празник за почитателите на ЦСКА наоколо до стадион “Севтополис ” в града. Инициативата беше призната с необикновен възторг от тима в Казанлък и още веднъж получихме устно утвърждение. До през днешния ден, когато след ново позвъняване още веднъж ни беше отказано. А повода? Собственик на различен тим, дребен и от покрайнините на София, разбирайки за благотворителната ни акция, се е обадил на президента на „ Розова котловина ” да упорства неговият тим да играе същата контрола и да откаже на ЦСКА. Така и стана, а за подбудите можем единствено да допускаме.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР