От това, което виждаме, никой не иска правителство. Ако искаха

...
От това, което виждаме, никой не иска правителство. Ако искаха
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 14 октомври


" От това, което виждаме, никой не желае държавно управление. Ако желаеха държавно управление, щяха да предложат стратегии и да се опитат да се обединят ". Това сподели пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

Според него въпросите дали да бъде поканена съветската посланичка Елеонора Митрофанова на откриването на 48-ото Народно заседание и дали да бъде поканен украинският президент Володимир Зеленски да направи видеообръщение към българския парламент демонстрират " остарялата отвратителна приказка за подмазването на огромния брат ".

Мъж насочва обидни прилагателни към водача на " Възраждане ", който му отвръща, че ще заведе дело против него.

" Ти си съветска ку*ва ", обръща се жителят към Костадинов. Той се заканва да го съди.

" И като ме осъдите какво ще стане? По-малка съветска ку*ва ли ще станеш? ", дава отговор му мъжът.

Видео с водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов набира известност във Facebook.

Действието се развива на жълтите павета към Народното събрание.

" Възраждане " обмисля да предложения на тържественото разкриване на 48-ото Народно заседание посланиците на Русия и Беларус.

" Това е методът да бъде спазено интернационалното право, което беше погазено от вчерашното решение ", сподели пред публицисти Костадин Костадинов.

Според водача на " Възраждане " здравият разсъдък ще надделее и Зеленски няма да бъде изслушан в Народното събрание. " Ако въпреки всичко решат да създадат това нещо, ние на свои ред ще поканим съветския и беларуския дипломат и ще се провали първото съвещание на Народното събрание ", добави той и посочи, че всяка парламентарна група има право да предложения до пет лица.

Камион се вряза в спирка на градския превоз в София. При случая, станал на кръстовището на ул. " Орехова гора " и бул. " Гоце Делчев " в квартал " Стрелбище ", има умрял пешеходец.

По информация на Българска национална телевизия e починало момиче на 19 години. Сигнал за злополуката е получен в 9:43 ч., 8 минути по-късно е пристигнала колата за спешна помощ.

Шофьорът, на 53 година, е откаран с голям брой пострадвания в " Пирогов ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР