От Спаси София искат оставката на кмета Йорданка Фандъкова, заради

...
От Спаси София искат оставката на кмета Йорданка Фандъкова, заради
Коментари Харесай

Спаси София иска оставката на Фандъкова |

От Спаси София желаят оставката на кмета Йорданка Фандъкова, поради на уволнения от Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов за нов началник на Столичен инспекторат, оповестиха от неправителствената организация. 

“Мои връстници, младежи бяха бити грубо под колоните на Министерски съвет на митинга, на който и аз присъствах. Всеки един от нас можеше да бъде набит по подобен безчовечен метод. И премията за това закононарушение е ново топло местенце за хората лоялни на ГЕРБ!? Това изрично би трябвало да се приключи - хората на основни длъжности би трябвало да са лоялни на законите и обществото, а не на Партията, безапелационен е Борис Бонев, самостоятелен общински консултант от Спаси София. 

Според градските деятели от това предопределение на Фандъкова поражда доста съществени подозрения за подмолни сделки. Според тях Столичен инспекторат незабавно се нуждае от промяна, тъй че в действителност да стартира да управлява нарушителите в столицата. “Новият началник не пристигна с проект за промени и усъвършенствания, а е следващото партийно предопределение спуснато от Фандъкова. Това бе направено тихомълком, което буди подозрения за задни намерения и нечисти цели. Може би Инспектората би трябвало да продължава да си затваря очите, с цел да могат компании на вълци и орлета да печелят стотици милиони " почиствайки " София. Или близки до Бойко Борисов ресторантьори да не престават безнаказано да окупират общинска благосъстоятелност с противозаконните си тераси? ” - питат от Спаси София.

“След подмолното назначение на човек персонално виновен за побоища в центъра на София, тя към този момент няма място нито в Общината, нито в публичния живот. Единственото законно нейно решение е да си подаде #ОСТАВКА! София има потребност от кмет-лидер, а не от паравани за обири и кукли на конци! ”,  декларират те.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР