От шедьоврите на седмото изкуство, които е заснел, до страстните

...
От шедьоврите на седмото изкуство, които е заснел, до страстните
Коментари Харесай

Животът на Ален Делон: Детство в затвора и любовник на най-красивите жени


От шедьоврите на седмото изкуство , които е снимал, д о буйните любовни истории , които е изживял с най-красивите актриси на своето време, Гепардът /Ален Делон/ е построил желязна кариера. Една невероятна орис, построена върху дълбоки интимни разломи ...
 

 Ален Делон Gulliver/Getty Images

Ален Делон не е имал детство като всички останали . Легендата на френското кино израства частично в пандиза във Френе , където едвам 9-годишен претърпява от близко изтезанието на политик . Днес на 86 години емблематичният артист продължава да очарова както публиката, по този начин и най-близките си другари.

Гепардът се завръща в светлината на прожекторите с помощта на книгата Entre chien et loup /Между куче и вълк/, автобиографията на сина му Антъни Делон. Най-големият наследник на артиста разказва един доста сложен татко и споделя за другите форми на принуждение , на които е бил подложен като дете. Студени прояви на яд, които оставят дълготраен отпечатък върху сина на Натали Делон.

 Ален Делон БГНЕС

Ален Делон също се сблъсква с това принуждение в доста ранна възраст. Син на Фабиен Делон и Едит Арнолд, той е единствено на 4 години, когато е настанен в приемно семейство след развода на родителите си. Това е същинска рана за дребното момче, което открива света на пандизите дружно с осиновения си татко, надзорник в пандиза във Фрес. Именно зад тези стени младият Ален Делон прави първите си открития. " Израснах в двора на Френе, сред стените, играейки с децата на пазачите ", споделя той за този интервал от младостта си. Там претърпява и едно от най-значимите събития в живота си, без да го схваща.

 Роми Шнайдер и Ален Делон Gulliver/Getty Images

На 15 октомври 1945 година Ален Делон е единствено на 9 години, когато става очевидец от близко на изтезанието на затворни к, който не наподобява на никой различен. Ръководителят на държавното управление на режима Виши Пиер Лавал е задържан няколко месеца по-рано при опит да избяга в Испания. Близкият до маршал Петен човек е приет за отговорен за държавна измяна и скрит план против вътрешната сигурност на страната от Върховния съд. Осъден на гибел, той прекарва последните си часове в пандиза във Фрес, близо до Ален Делон.

На 15 октомври 1945 година в 12:32 ч. момченцето си играе в двора на пандиза, когато е ненадейно от изстрелите, които убиват Пиер Лавал. Това е значимо събитие, което артистът постоянно ще помни: " Чух залпа, който умъртви Лавал. От двора на пандиза във Фрес са ми останали не толкоз облици, колкото звуци. Звукът на гибелта ".

 Роми Шнайдер и Ален Делон Gulliver/Getty Images

В изявление за френската преса, планувано да съвпадне с излизането на книгата, Антъни Делон удостовери, че татко му желае да прибегне до евтаназия . Синът на артиста отхвърля да бъде реализатор, тъй че евентуално това ще падне на плещите на щерка му Анушка.
„ Един ден той ми сподели: „ Тони, в случай че един ден ми се случи нещо и аз изпадна в кома или ме включат на уред, желая да ме изключиш . Обещай ми това “, съобщи в неотдавнашно изявление Антъни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР