От само себе си трябва да се разбира, че никое

...
От само себе си трябва да се разбира, че никое
Коментари Харесай

The American Conservative/Науката: Лошите майки са причината за агресивната ЛГБТ експанзия

От единствено себе си би трябвало да се схваща, че никое малко дете не е стъпало на мил шоу (трансвеститско шоу, бел.ред) по лична воля - в случай че не за друго то най-малко, тъй като дребните деца вършат доста малко сами, написа Деклан Лийри.

Вината, както и казусът, е другаде. Мръсниците, които се обличат във фетишизиран жанр на женственост, с цел да се въртят и чекнат пред безпомощни дребни деца, заслужават сериозен отпор, несъмнено. Но същинската виновност е на родителите, които завличат нищо неподозиращите си деца в леговището на дъгата.

По-конкретно, това са майките. Дори по-конкретно, това са бели майки активистки, чието присъединяване в лудостта на ЛГБТ е от значително значение за бягството им от " класата на потисниците " и рухването им в обществото на бъдещето.

Гледайте видеоклиповете на дами, които водят децата си, с цел да стават очевидци по какъв начин се влачат с часове всякакви хора като " мил кралици " за храна на фантазиите на не толкоз постоянни мъже; които се подреждат пред учебни настоятелства и законодатели, с цел да пледират за случаите на своите пансексуални джендърфлуидни троцкистки първокласници, които сигурно ще се самоубият, в случай че някакъв стандарт за благовъзпитание бъде натрапен в учебните програми; които бълнуват и лудуват с диви очи в злокобни клипове в TikTok за ЛГБТ индоктринацията, която набиват на децата си, и за ужасните зли и недобри републиканци, които може да се опитат да натиснат спирачките.

Трябва ли да имаме вяра, че е съвпадане, че това са хората, от които взривът на гей и транссексуални деца е изскочил вълшебен?

Трябва ли да имаме вяра, че тези способи на живот са вродени черти на самостоятелните души, които лежат латентни през цялата човешка история, след което ненадейно се появяват в елементарно проследими и бързо растящи обществени клъстери?

Очевидно.

Неотдавнашно изследване на Института Уилямс към Юридическия факултет на UCLA - радикална про-ЛГБТ пропагандна организация - открива, че децата, отгледани от лесбийки, са доста по-малко склонни да бъдат хетеросексуални и по-вероятно да оповестяват за привличане към същия пол, в сравнение с децата, отгледани от родителите си или други двойки мъж-жена.

Както NBC News написа:

" От 76 деца на родители лесбийки, 70 % от дамите и 90 % от мъжете са разпознати като „ хетеросексуални или хетеросексуални ” спрямо 88 % от дамите и 98 % от мъжете в демографски съответстващата [Национално изследване за надзор на фамилния растеж] група.

Освен това, 54 % от дамите и 33 % от мъжете с родители лесбийки оповестяват, че са имали еднополов полов опит на възраст сред 17 и 25 години, спрямо 38 % от дамите и 9 % от мъжете в групата на NSFG. "

Авторите на проучването ползват много извъртане.

Нанет Гартрел, водещият създател, изяснява, че децата, отгледани от две дами, „ може да имат по-разширени възгледи за сексуалността “ от тези, отгледани в естествени фамилии.

„ Те са били отгледани от родители, които не са били осъждащи и може би са били по-настроени към личните си усеща заради средата, в която са били отгледани “, споделя Гартрел.

„ Може би би трябвало да честваме обстоятелството, че културата се е развила задоволително, с цел да могат тези младежи да се усещат свободни да изследват кои са ", споделя то.

Това е механически допустимо. Може би голямото болшинство от хората след Адам са били извънредно потиснати и таман в този момент са се научили да прегръщат същинската си същина.

Или може би чистата истина е тъкмо там: хомосексуалността, като всяко държание, е социализирана - най-малко в огромна част. „ Роден по този метод “ е мит и множеството хора евентуално са го осъзнавали от самото начало.

Ако не е самостоятелен избор, той е публичен: неочакваната детонация на ЛГБТ идентификацията (да не приказваме за войнствеността им) е директен резултат от обществени промени и може да бъде заличена в историята от същото.

Увъртането е от жизненоважно значение за тяхната идея, защото последствията от сходно умозаключение безусловно биха се простирали надалеч оттатък тесния обсег на хомосексуалните двойки, които осиновяват или купуват деца.

(Имайте поради, че това изобретение е единствено за деца, отгледани от лесбийски двойки. То демонстрира статистически значимо отклоняване даже без другите затруднения, наложени на децата от средата и културата на мъжката хомосексуалност.)

Предпоставките, на които се основава това умозаключение, никога не са извънредно консервативни.

При подобаващи условия всяка демократична бяла жена в Америка ще прекара часове от живота си, гледайки по какъв начин детективите на Netflix свързват точките сред проблематичното образование на човек и неговите полови привички в зрелост. Защо ни е разрешено да психоанализираме единствено Джон Уейн Гейси?

Хомосексуалността не е освободена от закона, че хората биват моделирани и променяни от събитията. Във водовъртежа на постмодерния релативизъм, за какво това – от всички неща – да е единственият факт, който стои непреклонен?

Не е. Всъщност се движи напред. Въпросът, който би трябвало да зададем в този момент, е какъв брой по-нататък ще се популяризира хаосът - когато цяло потомство, отгледано в полуда, остарява в зрелост - след още няколко революции. Какви открития за техните деца ще четем по пътя?

Молете се, постете и проверете тематиката след двадесет години.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР