От ранна доба съм на опашката за корона - тест.

...
От ранна доба съм на опашката за корона - тест.
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Чакам на опашката за корона тест и какво да видя..

" От ранна доба съм на опашката за корона - тест. И до момента в който виждам по какъв начин десетки хора чакат реда си - дисциплинирано, с маски и на разстояние един от различен, и като виждам по какъв начин, макар бавното напредване напред и леките валежи, всички завчас отстъпват пристигна ли малко дете или възрастен човек, се сещам за непрестанно натрапваната мантра - “мерките са положителни, но не ги съблюдават ”,в обществената мрежа Facebook.
" За адекватността на ограниченията не мога да кажа, не съм експерт - а и заповедите се трансформират с такава скорост, че е мъчно да се реши предходната ли беше вярна или сегашната, само че съм изцяло уверен, че в огромното си болшинство хората се държат умерено, на висота и не заслужават “отговорните ” да си мият ръцете с тях.
 Закана от Facebook: Със спрей съм, в случай че инцидентно някой седне до мен без маска Закана от Facebook: Със спрей съм, в случай че инцидентно някой седне до мен без маска
Неприкрита закана за персонална кавга посредством потребление на спрей при неспазване на противоепидемичните ограничения, насочи потребителка на социа...
Е, да, очевидно има и такива, дето мятат кючеци в болнични отделения..., само че е някак си прекомерно комфортно тъкмо те да се дават за образец и да служат за резюме на държанието на народа в рецесията. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР