От публикация в сайта на адвокатско дружество, което защитава либийската

...
От публикация в сайта на адвокатско дружество, което защитава либийската
Коментари Харесай

Адвокати на корабната компания: Съдебните решения за „БАДР“ са в полза на либийска страна

От обява в уеб страницата на адвокатско сдружение, което пази либийската страна в процеса за плавателния съд излиза наяве, че правосъдните решения за танкера „ БАДР “ в България са в интерес на либийската компания. Актовете на съда са оповестени с категорично позволение на притежателите на танкера.
Съдебни решения по случая БАДР са оповестени в уеб страницата на Адвокатско сдружение „ Владимиров и Ко “, което пази либийската страна в процеса за плавателния съд. Шест са висящите все още каузи в България за противоречивия танкер. Това афишират за медиите бранителите на компанията Либиан Навигейтър Лимитид.

В информацията се споделя още:

Във връзка с нашумелия спор по повод моторен танкер БАДР, и огромния медиен интерес, с позволението на нашия клиент и законен и единствен притежател на моторен танкер БАДР - Либиан Навигейтър Лимитид, със седалище в Малта, публикуваме за облекчение на всички интересуващи се медии, организации и жители, съответстващите правосъдни актове, напълно в интерес на клиента ни на български и британски език.

Към момента висящите каузи в България, свързани с този случай са 6 на брой. Образувани са голям брой преписки пред способената прокуратура, Инспекторат към Министерство на правораздаването, Камара на частните правосъдни реализатори и други

Съдебните решения може да видите ТУК:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР