От профила в Instagram на Никол Шерцингер научихме, че беше

...
От профила в Instagram на Никол Шерцингер научихме, че беше
Коментари Харесай

Вулгарният танц на Никол Шерцингер, който феновете ѝ осъждат

От профила в Instagram на Никол Шерцингер научихме, че беше решила да прекара коледните празници в компанията на най-близките си вкъщи - Хаваи. От качените фотоси разбрахме, че е посрещнала изгрева на Коледа на висока канара, от която гледката е в действителност изумителна, както и че е била в компанията на сестра си Кеала. И макар топлото време, настроението е било уместно коледно.
 Никол Шерцингер и хавайската Коледа на изпълнителката
Хавайската Коледа на Никол Шерцингер

Слънце, бански и завършения

Едно от най-забележителните преживявания безспорно се оказа влизането с лодка в океана, където Никол Шерцингер е съумяла да види делфини, акули и даже кит.

И до момента в който на Коледа Никол беше решила да си почива, да се любува на скъпо време с най-близките си хора и да бъде в синхрон с природата, то на Нова година певицата разсъни своята празненство душа и се впусна в вманиачен ваучър.

Отново от профилите ѝ в обществените мрежи научаваме по какъв начин тъкмо е прекарала в новогодишната нощ. Е, в компанията на обичания ѝ Том Евънс, несъмнено.

" Честита Нова година, прекрасници. С благопожелание за мирна, просперираща и целеустремена 2023 година ", написа Никол под един от фрагментите, на който театралничат извънредно елегантни с половинката ѝ.

Певицата обаче не пропусна да показа и едно видео, на което я виждаме да туърква шеметно в разгара на празненството. Провокативният ѝ танц стана причина за разпалени мнения. И до момента в който някои от почитателите ѝ я поздравяват за купонджийския дух, то доста други открито я подлагат на критика.

" Това е толкоз вулгарно. В днешно време хората нямат никакво уважение към себе си ", написа един от почитателите ѝ. Друг добави: " Никол, одобрявам те, само че не мислиш ли, че това е малко прекомерно. " " Не си младеж, а жена на 40+, стой да се излагаш ", написа трети. А това е единствено дребна част от целия хейт, който се изля по нейн адрес.
 Никол Шерцингер, ледена вана и по какъв начин се поддържа във форма певицата
Когато Никол Шерцингер се потопи в ледена вана

Още един превъзходен метод да се поддържаме във форма

По всичко проличава, че отрицателните мнения не са повлияли на певицата, тъй като клипчето към момента гордо заема своето място Instagram страницата ѝ. И да си признаем, Никол реализира своето - още веднъж накара всички да приказват за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР