От Продължаваме промяната излизат с позиция по повод повдигане на

...
От Продължаваме промяната излизат с позиция по повод повдигане на
Коментари Харесай

ПП защити Николов – следвал задължителните указания на ЕК за газа

От " Продължаваме промяната " излизат с позиция във връзка покачване на обвиняване на някогашния министър на енергетиката Александър Николов . Припомняме, че Николов бе от квотата на " ИТН " в държавното управление на Кирил Петков.

От " Продължаваме промяната " дефинират днешната акция на прокуратурата като PR такава , само че и че: " Изглежда българската прокуратура се пробва да покаже, че на всеки, и в отбрана на България, ще му бъде повдигнато обвиняване! "

От Политическа партия декларират, че обвиняването дефакто е по тази причина, че български министър е следвал наложителните инструкции на Европейската комисия , а прокуратурата и подалите сигнала - ГЕРБ, вместо да пазят българските ползи, пазят ползите на Путин и слагат под риск българския иск против " Газпром " за спрените доставки напролет на 2022 г
 Обвиняват някогашния министър Александър Николов, негов заместител и ексшеф на Булгаргаз
Обвиняват някогашния министър Александър Николов, негов заместител и ексшеф на Булгаргаз

За доставките на природен газ, откакто " Газпром " врътна кранчето

От Политическа партия показват и че в условия на едностранно и ненадейно прекъсване на доставките на газ от " Газпром " в лицето на кабинета Петков България за пръв път е имала държавно управление, което е защитило българския народен интерес и достолепието на българските жители и институции.

" В този миг България беше образец и за Европа , като съумя за 2 седмици да стане от 95% подвластна до 0% подвластна от съветски газ. Бяха обезпечени , тъй че да няма нито ден без газоподаване за българските семейства и бизнес на цена, която беше същата като тази по неспазения контракт с " Газпром ". " България сподели, че има смелостта, само че и готовността да отхвърли газовата офанзива. България е горда страна и би трябвало да пази националния си интерес и самостоятелност! "
 Брутална непросветеност и корупция в щаба за съсипия видя някогашният енергиен министър
Брутална непросветеност и корупция в щаба за съсипия видя някогашният енергиен министър

Огромни количества пари отивали към Русия от енергетиката ни

От Политическа партия напомнят и че Българската страна е продължавала да бъде подвластна и в " хватката на един снабдител - Газпром " и след 12 години ръководство на ГЕРБ - положение което дефинират като: " България беше притисната в ъгъла и беше задушена от неналичието на опция ".

" Цените, на които България е купувала газ през този интервал, бяха по-високи от тези на европейската борса . Въпреки основаната нервност за " безпорядък и съсипия в енергетиката ", първичния потрес от прекъсването на доставките от " Газпром " за цяла Европа, цените се успокоиха и намалиха надалеч под тези на съветския снабдител ", декларират от " Продължаваме промяната ".

Те напомнят и разходвам от 3 милиарда лв. в една тръба (Балкански поток, бел.ред) , която не дава никаква диверсификация и която има за, а и не доставя нито една молекула газ за България. Освен това тази тръба се строи от съветски подизпълнители, които оставят първокласни джипове по гаражите на някогашните ръководещи за признателност - " тогава ", установяват от Политическа партия.

" По време на същото ръководство - на ГЕРБ - бяха открити доста аргументи да не се случва гръцката връзка за доставка на азерски газ , макар че е 3 пъти по-евтино за България. А бившето управление на " Булгаргаз " два пъти се отхвърли документално от правото да получава евтиния газ и действително българските семейства трябваше да заплащат разлика от стотици хиляди дневно през своите сметки за парно. Българската прокуратура беше спокойна и не гъкна даже, тъй като пазеше ползите на един непознат режим. "
 Политическа партия:
Политическа партия: " Газпром " спря доставките за България, а кабинетът " Петков " откри по-евтин газ

Служебният кабинет трябвало да реши за втечнения газ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР