От полицията излязоха с официална информация за катастрофата в дърво

...
От полицията излязоха с официална информация за катастрофата в дърво
Коментари Харесай

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата с „Мерцедес“ на възлов булевард във Враца

От полицията излязоха с публична информация за злополуката в дърво на основен бул. във Враца.
Както през вчерашния ден медията ни заяви жена е размазала „ Мерцедес “-а си в дърво на един от най-натоварените булеварди в града под Околчица.
Инцидентът е станал малко преди 11 часа във съдбовния петък, 13-ти. 40-годишна локална жителка се движила по ул. „ Козлодуйски бряг “ и на кръстовището се присъединила към придвижването по бул. "Васил Кънчов " в посока към автогарата, когато изгубила надзор над возилото. Дамата не съумяла да удържи возилото при завоя и се забила в бордюр, след което се врязала в крайпътно дърво. Минути след пътностранспортния случай на местопроизшествието пристигнала кола за спешна помощ, която транспортирала шофьорката в незабавния център. Жената била с окървавена глава, само че без съществени контузии. След обзор в центъра за незабавна помощ, дамата е освободена за домашно лекуване.
Шофьорката е тествана за алкохолс дрегер, като уредът е отчел негативен резултат.
При удара е размазана предна дясна част на автомобила. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че двата предни аербега са се отворили. При произшествието са гръмнали гумите от дясната част на немското возило. Свидетел на случая е напръскал колата с пожарогасител, с цел да не се възпламени.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР