Експертиза решава съдбата на актьора Христо Шопов, пише в. България

...
Експертиза решава съдбата на актьора Христо Шопов, пише в. България
Коментари Харесай

Ще бъде ли осъден Христо Шопов?

Експертиза взема решение ориста на артиста Христо Шопов, написа в. " България през днешния ден ". Тя ще бъде на фрагментите от телефона на посочената за негова жертва Патриша Хийтс. Заради липса на експерти експертизата може да се тутка месеци наред. Това издадоха източници от прокуратурата.

„ Очаква се да стане подготвена експертиза на сниманите фрагменти от телефона на Патриша Хийтс, която упреква Шопов, че я е нападнал, блъснал и заплашил с пистолет в нощта на 23 против 24 февруари. Техническите експертизи на видеата могат да лишават сред 6 и 8 месеца в някои случаи, тъй че всичко може да се забави доста. Това е поради казуса с движимостите лица в България. Предстоят още разпити на очевидци, има и доста разпити до този миг “, прецизират източниците.



Нападнатата от Христо Шопов Патриша Тийвс

Адвокат на Христо Шопов е Ина Лулчева. Според нея задържането на артиста за период от 72 часа е било " безусловно излишно, мощно пресилена мярка ". По думите й се касае просто за замяна на реплики на по-висок звук. " Ако за такива неща хората попадат в ареста, две три от обществото ни следва да мине през ареста ", споделя Лулчева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР