От партия Възраждане излязоха на протест пред министерството на отбраната

...
От партия Възраждане излязоха на протест пред министерството на отбраната
Коментари Харесай

От Възраждане излязоха на протест пред министерството на отбраната

От партия " Възраждане " излязоха на митинг пред министерството на защитата и освиркаха с възгласи " НАТО - вън " военните елементи пред постройката.

Протестиращите обявиха, че са срещу България да даде дребното си останало въоръжение на Украйна и с това да бъде забъркана във боен спор. От Възраждане споделят: " Не на войната ".

Лидерът на партията Костадин Костадинов съобщи, че ние, българите имаме положителни обичаи в посрещането на неканени посетители, визирайки министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин.

От " Възраждане " желаят ясно да му покажат, че ние българите сме народ, който си знае ползите и няма да допусне да бъдем забъркани в непозната братоубийствена война.



През последните дни от " Възраждане " упорстваха и в Народното събрание българското държавно управление да сложи съответни въпроси пред министъра на защитата на Съединени американски щати:
За обезщетения за поръчката на американските самолети, тъй като се приказва за 2 години забавяне и към този момент сме си платили всичко, а не сме получили нищо.Да няма разполагане на спомагателни военни елементи на НАТО у нас.


Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР