От партия поискаха ангажименти кога и какво ще се направи

...
От партия поискаха ангажименти кога и какво ще се направи
Коментари Харесай

От ГЕРБ поискаха конкретни ангажименти кога и какво ще се направи със заседналия кораб

От партия желаеха задължения по кое време и какво ще се направи за справяне с сериозната обстановка към заседналия транспортен съд.

Представители на партията посетиха Яйлата, с цел да се срещнат с отговорниците по акциите, свързани с претоварването и изтеглянето на плавателния съд. Те показаха и своята рецензия към проверяващите органи, които и до този миг не са разпитали екипажа и не са взели корабната документи.

На документи доста хора носят отговорност за обстановката с кораба " Вера Су ", само че на процедура виждаме, че корабът стартира да потъва, съобщи Областният координатор на Деница Сачева, предава БНР.
свързани новини4617на 03.10.20217881на 02.10.2021
" Искаме периоди, графици, тъй че сме тук, с цел да се срещнем с хората, които дават отговор за акцията на място и да проверим какво се случва ".

Досега към този момент трябваше да е поискана помощ от европейските ни сътрудници, безапелационен е евродепутатът Емил Радев.

" Зададох незабавен въпрос към Европейска комисия дали е задействан проектът за отбрана от българското държавно управление. В един миг товарът беше рисков, сега товарът е безвреден ".

Бившият министър на околната среда и водите Ивелина Василева настоя за цялостна бистрота на анализите и резултатите от пробонабирането на водата, както и в Кризисния щаб да бъдат включени специалисти от научните звена на Българска академия на науките.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР