От около 8 години имотът и сградата на бившето Патентно

...
От около 8 години имотът и сградата на бившето Патентно
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 31 януари

От към 8 години парцелът и постройката на бившето Патентно ведомство във Варна са в окаяно положение и без никаква поддръжка. Фоторепортаж на Moreto.net разкрива неприятното ѝ положение сега.

Владимир Г. е бил арестуван на 25 октомври след постъпилата Европейска заповед за арест. Федералната република го търси поради присъединяване в проведена незаконна група за измами и компютърни закононарушения. Заедно със свои сътрудници 29-годишният мъж работел в прът център с офиси в България. Според описаното в заповедта, чиновниците се представяли с подправена идентичност по телефона и посредством имейл на клиенти в западноевропейската страна.

Във връзка въведените краткотрайни противоепидемични ограничения на територията на област Варна за интервал от 31 януари до 5 февруари. от " Градски превоз " - Варна оповестяват, че няма да се обслужват така наречен училищен курсове:

На 1 февруари от 13.00 часа – Деня в памет на жертвите на тоталитаризма, актьори от Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ ще поднесат цветя пред Мемориала на жертвите на комунистическия режим във Варна и Варненски окръг.

15 от общо 93 обекта в к.к. Златни пясъци, които са оповестени за преместваеми, се оказа, че не дават отговор на условията за „ преместваем обект “, според условията на Закона за устройство на територията (ЗУТ).

По време на спецоперацията са претърсени седем жилища, които са населявани от тримата мъже и техни родственици. Намерени и конфискувани са марихуана, метамфетамин, кокаин и хероин.

Първа донорска обстановка за 2024 година бе осъществена сполучливо след взаимна работа на екипите на 4 лечебни заведения в България, с помощта на което са избавени 3 човешки живота.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР