От няма да отидат на разговори с и няма

...
От  няма да отидат на разговори с и няма
Коментари Харесай

Политически пъзел: ПП отказа на ГЕРБ, Борисов заяви, че се „правят на неразбрали“


От " няма да отидат на диалози с и няма да поддържат тяхно държавно управление. Не бяха толкоз безапелационни обаче за ориста на втория и вероятно третия мандат, като дали биха дали своят вот за кабинет с мандат на друга партия, щяло да стане ясно, в случай че се стигне до такава алтернатива.

Равносметката им в този момент е, че гласоподавателите са ги поставили в полето на опозицията и на различен се пада задачата да реди кабинет. Заради това и изключиха опцията да създадат обща парламентарна група с Демократична България за - получат първи директория от " Дондуков " 2.

От Политическа партия признаха, че нови избори не е добър сюжет, само че в това време не харесаха и концепцията служебният кабинет да остане по-дълго на власт.

" Рамо до рамо " - и оповестиха, че няма да ръководят с. Обясниха и за какво са непреклонни: „ над половин гласоподаватели поддържаха Политическа партия с ясното обръщение, че ние няма да влезем в коалиция на кражбата “

Но видяха друга коалиция, която да застане зад постоянно държавно управление.

„ Ние имаме сега 53 депутати от 240, има 187 други депутати, от които 121 могат да излъчат държавно управление. Коалицията, която ни смъкна,, и " " имат 100% болшинство “, съобщи.

Подкрепа от някогашните ръководещи нямало да пристигна обаче и за така наречен " експертен кабинет ", без значение кой го подрежда.

„ Експертно държавно управление, държавно управление на националното единодушие, продължаваме на служебното държавно управление, всички тези термини са завоалирана коалиция “, съобщи.


„ За нас евроатлантическата позиция на България не стои под въпрос и ние бихме подкрепяли всевъзможни геополитически решения, които бъдещият парламент ще вземе. Доколкото това изисква безусловно поддръжка за държавно управление, това няма да се случи “, съобщи.

С оглед на рецесиите и наближаващата зима от " " приканиха за ръководство, а не за избори.

„ Силно се надяваме, като национално виновна и опитна партия, да съумеят да образуват кабинет “, съобщи още.

Затова и от групировката към този момент са си записали задания за новия парламент, където ще седнат на местата на опозицията.

„ Ще сме подготвени да работим с всички политически сили в границите на Народното събрание и парламентарните комисии “, сподели.

Освен с другите, някогашните ръководещи стартират и вътрешнопартийно строителство. Според групировката им ще става доста демократична.

„ Не се тормозим от разединение на парламентарната ни група “, съобщи той.

В листата със задания на " " попадат бързото приемане на така наречен Антикорупционен закон, както и въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор. По отношение на приходите - минимална работна заплата от 1 януари в размер на 860 лв., както и с 20 % по-високи пенсии в отговор на инфлацията. Въвеждане на таван на цената на газ, ток, вода и парно - за бизнес и консуматори и не на последно място приемане на България в еврозоната и „ Шенген “, както и нужните законови промени, с цел да получим парите от Европа по Плана за възобновяване.



Отговорът на

разяснява позицията на Политическа партия по време на среща със симпатизанти във Вълчидол, Варненско.Той още веднъж насочи покана към парламентарно показани партии да вземат участие в изработването на една обща стратегия за държавно управление защото войната в Украйна и доставките на газ са огромните въпроси пред всички, които завоюваха публичното доверие.

Според Борисов формулата за съставяне на кабинет посредством контактни групи по образеца на Кръглата маса от началото прехода ще проработи.

„ Или не са ни разбрали, или се вършат на неразбрали. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме форма на другарство, отвън това, което е потребно за страната ”, сподели той.

Лидерът на се разгласи за военна помощ за Украйна и изиска партиите да сформират постоянно държавно управление.

„ Пряко да подкрепяме нашите другари от Украйна, по този начин както го прави целия либерален свят. Народът сподели „ да “ на, само че неказа да ръководи самичък. Всички сме правили неточности, в нашта вяра има и амнистия “, добави Борисов.

Какво счита „ “ ?


Лидерът на „ “ е на мнение, че „ Продължаване смяната “ ще промени позицията си да остане отвън властта и че не е получил покана от.

„ Те не вземат решенията независимо, много се колебая това днешно тяхно изказване да е било в съгласие с американската посланичка и от тази позиция ще има преосмисляне на позицията, тъй като се приказва намерено за сформиране на евроатлантическо държавно управление “, сподели той.
От „ “ оповестиха, че към тях няма покана от страна на да вземат участие в контактната група за сформиране на държавно управление, а и даже и да има не биха я приели.

Останалите парламентарно показани партии не разясниха желанието на някогашните ръководещи да останат отвън властта.

Позиция на „ Демократи за Силна България “

„ Националното управление предлага на съдружните си сътрудници от КП " – обединяване " да бъде взето общо решение на обединяването за безучастие в договаряния за сформиране на държавно управление с мандатоносител -СДС. Продължаваме да търсим мнението на всички партии дали ще вземат участие във формулата по сформирането на властта “, пишат в прессъобщение от партията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР