От миналата седмица принц Хари се подвизава в Европа, като

...
От миналата седмица принц Хари се подвизава в Европа, като
Коментари Харесай

Меган все пак го направи

От предходната седмица принц Хари се подвизава в Европа, като първо беше два дни във Англия, а по-късно се насочи към Германия за провеждането на игрите за военни ветерани Invictus Games, които провежда от години. В началото на пътуването му Меган Маркъл не го придружи, което и предстоящо провокира спекулации. Но не щеш ли двамата въпреки всичко се събраха.
 Принц Хари без Меган Маркъл на Invictus Games - грешката, която породи въпроси
Остана ли Хари и без Меган

Точно когато му е най-важно

Съпругата на принц Хари се качи на самолета от Лос Анджелис и дойде в Дюселдорф, с цел да бъде до него и да го поддържа в идеята, която му е най на сърце. А и херцогът има рожден ден на 15 септември и би било разочароващо и за двамата да са на хиляди километри един от различен.

Появиха се мнения, че отсъствието на Меган Маркъл в първите дни на спортната конкуренция по-скоро е помогнало на принц Хари да съобщи своята еднаквост и да укрепи увереността си. Той не пропусна нито едно съревнование, провело се до момента, и не скри своите страсти от протичащото се, както и гордостта от това, което е съумял да провежда.
 Снимка 633523

А нощес, 12 септември, съпрузите се появиха дружно на сцената на банкет, проведен за роднините и околните на състезателите, участващи в Invictus Games. Те заложиха на координирани тоалети в тъмни цветове, като Меган Маркъл избра рокля на Banana Republic Factory, която коства единствено 70 $. Визията си разнообрази със златен часовник и гривна с мотото на събитието I am Invictus.
 Снимка 633524

Бившата херцогиня показва приповдигнато въодушевление и не отхвърли на никого обща фотография. " Съжалявам, че закъснях за празненството ", пошегува се тя, когато се качи на сцената пред събралите се посетители, и се оправда с грижите за Арчи и Лилибет, цитира я Daily Mail.
 Меган Маркъл и завръщането й в Instagram
Нов остроумен ход от Меган Маркъл

Херцогинята има проекти за бъдещето

Маркъл показа и че един ден се надява да докара и тях на Invictus Games, с цел да може и те да усетят същата страст като нея и брачна половинка й. А по-късно двамата се забавляваха с часове и получиха десетки дарове на приема. А ние нямаме самообладание да ги забележим още веднъж дружно най-вероятно на закриването на спортната конкуренция. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР