От Милан официално представиха третия си екип за този сезон,

...
От Милан официално представиха третия си екип за този сезон,
Коментари Харесай

Милан заложи на нестандартен цвят за третия си екип и предизвика гаф на Интер

От Милан публично показаха третия си екип за този сезон, като от клуба са избрали той да бъде в ексцентричния цвят маслиновозелено. Така “росонерите ” към този момент разполагат с цялостен комплект екипи, като първият е в обичайните за клуба алено и черно, а вторият е в бяло, което е всекидневно за аварийните фланелки на тима. “Дявола ” ще дебютира с най-новия си екип в съботното домакинство против Болоня.

“Третият екип за сезон 2022/23 е изработен за тези, които изпъкват и нямат никакви задръжки. Вдъхновени от Милано, “росонерите ” комбинират брилянтен футбол с неналожителен жанр по този начин, както никой различен тим не би могъл. Новата фланелка идва в маслиновозелено и включва тонална графика на градското знаме, както и монохроматична версия на клубната емблема. Неоновожълти детайли допълват присъщия милански жанр ”, прецизират от клуба.

Междувременно, градският противник Интер направи гаф, обвързван точно с оповестяването на новите екипи на Милан. В индонезийския профил на клуба в Туитър позволиха неточност да сложат като своя корица един от колажите на “росонерите ”, свързн с третия им екип. Оттам бързо се усетиха и сложиха фотография със своя трети екип, само че редица почитатели към този момент бяха създали скрийншоти, които разпространиха в обществените мрежи.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР