От лятото остава още около месец и въпреки че отказваме

...
От лятото остава още около месец и въпреки че отказваме
Коментари Харесай

LG кино вечер – кои летни филми трябва да изгледате преди края на лятото

От лятото остава още към месец и макар че отхвърляме да го приемем, няма да е по никакъв начин неприятно да поставим задоволително старания да му се насладим оптимално. С високите температури и светлите нощи, няма по-добро време да се насладите на незабравими летни завършения. Докато плажът, плуването и пикникът в парка резервират своята магия, не пропускайте опцията да запазите няколко летни вечери за същинско кино преживяване вкъщи благодарение на впечатляващите LG OLED тв приемници и системи за домашно кино.

Невероятното качество на картината и разнообразието от размери и дизайни са от преимуществата, с които LG OLED тв приемниците ще трансфорат пространството Ви изцяло обективно в домакински кино салон, като ви дават опцията да се потопите надълбоко в света на кинематографията. Впечатляващата самосветеща OLED технология подсигурява, че ще се насладите на всеки нюансиран подробност и резултат, които летните блокбъстъри оферират. Лятото ни предложи доста нови попълнения в портфолиото на стрийминг колегата на LG - Disney +1, които сигурно считаме, че не би трябвало да пропускате преди началото на есента. Вечер след вечер можете да се поглезите с вълнуващи истории, които ще ви пленят и ще добавят към лятното въодушевление.

„ Лято на душата " (Summer of Soul)

Започваме с документалния филм, който наложително би трябвало да видите, в случай че към момента не сте! Този филм е освен цялостен със съкровищница в лицето на редки фрагменти от културния фестивал в Харлем през 1969 година, само че също по този начин хвърля светлина върху въздействието на черната музика и просвета по време на основен миг в американската история. Изпълненията ще ви накарат да пожелаете да сте там персонално, да се забавлявате дружно с хора като Стиви Уондър, Нина Симон, Слай и Family Stone. Филмът припомня за страстите от музиката и по какъв начин тя постоянно е имала силата да сплотява хората. Не е типичният филм, който ще видите в класациите с рекомендации, само че съчетанието на носталгични фрагменти и качествена музика, подплатени със зашеметяващия тон, който LG OLED тв приемниците в композиция с LG саундбарите оферират, са сигурна формула за една магична, безгрижна лятна вечер.

„ Пазителите на галактиката 3 " (Guardians of the Galaxy Vol. 3)

Съвсем в другата прекаленост, това лято излезе третият и заключителен филм от поредицата на Марвел - " Пазителите на галактиката. " Супергеройските филми постоянно са добър фамилен избор, с който да се забавлявате всички дружно. А този съответно предлага изненадващо добър синхрон сред трагичната история на един от героите и типичния за Марвел комизъм. Да не забравяме и значимото обръщение, което цели да построи взаимоотношения на преданост към приятелите, които доста постоянно се трансформират и в наше семейство.

„ Само убийства в постройката " (Only Murderers in the Building)

Добре, това е сериал, само че сигурно си заслужава най-малко да го започнете преди края на лятото. А и изборът на сериал вместо филм, от време на време може да бъде доста удобен, изключително във вечерите, в които желаете да се насладите на хубава кино вечер, само че сте лимитирани във времето. " Само убийства в постройката " към този момент има 3 сезона и епизодите не престават да излизат, а тематиката, както си проличава от заглавието му, се върти към престъпните истории. Атмосферата на сериала е уютна, a топлината му идва от съпричастността, която демонстрира към всички свои герои (включително към убийците). В същото време поредицата на Стив Мартин и Джон Хофман заобикаля сладникавия метод на показване на историите, като намира комизъм в особеностите на своите субекти и не се опасява да покаже и по-грозните кътчета от човешката душа, без значение дали става въпрос за основния воин.

Лятото е време за обичаните хора и занимания, а LG OLED ще бъде неразделно до вас, с цел да се насладите оптимално на плануваната кино вечер. С първокласните тв приемници и системи за домашно кино ще можете да се насладите на първокласен тон и зашеметяваща картина, като създадете незабравими мемоари с най-новите блокбъстъри. А за какво не и нова традиция за цялото семейство?

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР