От Женската тенис асоциация (WTA) удължиха срока зе състезания, като

...
От Женската тенис асоциация (WTA) удължиха срока зе състезания, като
Коментари Харесай

Женският тенис се завръща на 2 май

От Женската тенис асоциация (WTA) удължиха периода зе надпревари, като оповестиха, че шампионатите през втората половина на април в Щутгарт, Истанбул и Прага няма да се състоят като защитна мярка поради пандемията от ковид.

„ В този миг надпреварите от WTA Tour са прекъснати до 2 май. Ще вземем решение седмица по-рано за шампионатите на клей в Европа и ще продължим да следим обстановката от близко и нейното въздействие върху сезона “, оповестиха от Асоцияцията.

Преди започващия съгласно календара на 24 май в Париж „ Ролан Гарос “ могат да бъдат изиграни единствено четири шампионата. Това са започващия на 4 май в Мадрид, който е от най-високата категория на WTA „ Премиер наложителен “, шампионатът в Рим седмица по-късно и надпреварите н Нюрнберг и Страсбург от 18 май.

С тези промени не е ясно и къде тъкмо ще се състои оповестеното от Цветана Пиронкова (на снимката) завръшане на корта. Мъжката тенис асоциация разгласи предходната седмица, че стопира турнирите от АТР Tour и веригата " Чалънджър " до 20 април.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР