От известно време за Дрю Баримор срещите с мъже са

...
От известно време за Дрю Баримор срещите с мъже са
Коментари Харесай

Защо Дрю Баримор не подарява подаръци на дъщерите си

От известно време за Дрю Баримор срещите с мъже са още веднъж на напред във времето, само че с идването на коледните празници вълненията стартират да се трансформират.
 Дрю Баримор, признанието ѝ, че е още веднъж подготвена за срещи и съветът на Упи Голдбърг за връзките
Дрю Баримор в търсене на идната обич

Личното признание на актрисата

Актрисата и преди е споделяла, че " най-поглъщащата част " от нея е ролята ѝ на родител и усеща, че мъжете, с които е излизала напоследък не схващат това, защото нямат деца.

За Дрю Баримор обаче развъждането на двете ѝ дъщери Франки (8 г.) и Олив (10 г.) от брака ѝ с някогашния ѝ Уил Копелман си остава приоритет номер едно. И безспорно ролята ѝ на майка ѝ се отдава също толкоз добре колкото и актьорството. Въпреки признанието, че не подарява дарове за Коледа на децата си.

В изявление за Entertainment Tonight Дрю Баримор разкрива, че в действителност има един малко по-различен метод за изненадите във връзка празника. " Винаги ги повеждам на пътешестване всяка Коледа ", споделя тя. И изяснява, че дъщерите ѝ просто не харесват материалните дарове от нея. " Мисля, че ще запомним мястото, фотосите и прекарването и това е, което желая да им дам ", споделя още Дрю Баримор.

Тя обаче не е напълно срещу подаряването на дарове и споделя, че децата ѝ по този начин или другояче получават доста неща през годината, по тази причина не се счита за строга или странна майка.

" Мисля, че по-добър подарък би бил спомен за цялостен живот. Предпочитам да влагам в това, в сравнение с в къща за кукли или нещо сходно. "
 Дрю Баримор, блогът ѝ и откровенията на актрисата за секса
Мрази ли секса Дрю Баримор

Една много обсъждана тематика

Самата Дрю Баримор признава още, че харесва концепцията си за пътувания с девойките, а и те не се оплакват, че не харесват това, което получават.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР