От Goldman Sachs, известна компания за инвестиционно банкиране, изразиха оптимизъм

...
От Goldman Sachs, известна компания за инвестиционно банкиране, изразиха оптимизъм
Коментари Харесай

Доларът все още може да бъде укрепен според Goldman Sachs

От Goldman Sachs, известна компания за капиталово банкиране, показаха оптимизъм във връзка с капацитета за усилване на щатския $ през идващия интервал.

Според анализаторите Майкъл Кейхил и Лекси Кантер преобладаващите пазарни оценки могат да подценят степента на възходящата траектория на щатския $.

Наскоро те хвърлиха светлина върху въздействието на макроикономическите условия, изключително на изискванията за кредитиране, върху валутния пазар.

Кейхил и Кантер настояват , че обратно на първичните упования кредитните условия в Съединени американски щати не са се стегнали толкоз доста. Това наблюдаване ги кара да считат, че има повече благоприятни условия за подсилване на щатския $ в кратковременен проект, в сравнение с се прави оценка понастоящем от пазара.

Те подчертаха, че цялостното обезценяване на щатския $ през годината евентуално ще бъде по-ограничено, в сравнение с нормално се възприема.

Все отново анализаторите предизвестиха, че процесът на обезценяване на $ се чака да бъде по-скоро еволюционен, в сравнение с внезапен, с периодически съмнения по пътя.

Те обясниха тази прогноза с обстоятелството, че американската стопанска система има стеснен застой, което постанова политиците да поддържат внимателен метод при ръководството на траекторията на валутата.

Освен това Кахил и Кантър подчертаха забавна взаимозависимост сред цената на щатския $ и световния стопански напредък. Традиционно по-слабият $ се свързва със мощен напредък в други елементи на света, а не със слаб напредък в Съединени американски щати.

Анализаторите означиха, че резултатите както на Европа, по този начин и на Китай не дават отговор на по-ранните упования за мощен напредък. Те подчертаха, че еврото, което постоянно се преглежда като евентуален кандидат за щатския $, към момента не е поело тази роля, заявявайки:

В умозаключение от Goldman Sachs резервират позитивна вероятност за щатския $, като считат, че той има капацитет да се укрепи в допълнение.

Анализаторите подчертаха значимостта на отчитането на макроикономическите фактори, изключително на изискванията за кредитиране, при оценката на траекторията на валутата.

Макар да регистрират вероятността от инцидентни неуспехи, те плануват по-скоро последователно обезценяване, в сравнение с внезапен спад и подчертаха връзката сред щатския $ и световната икономическа динамичност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР