От глупост служебното правителство ще събори и зимния туризъм. Това

...
От глупост служебното правителство ще събори и зимния туризъм. Това
Коментари Харесай

От глупост ще съборят и зимния туризъм, прогнозира Борисов

От нелепост служебното държавно управление ще събори и зимния туризъм. Това предвижда водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в централата на партията с представители на туристическия отрасъл, туроператори и ресторантьори, на която участва и кметът на София Йорданка Фандъкова

Те се оплакаха пред него, че ни трябват непознати туристи, а последните месеци нищо не се е трансформирало в тази посока. Климатологът проф. Георги Рачев , който е специалист и в бранш " Туризъм " изясни, че хората, които ни ръководят нищо не вършат и единствено отсрочват. Борисов се съгласи с Рачев и разяснява, че Турция и Гърция вършат сериозна реклама у нас, а ние 36 дни не можем един транспортен съд да изтеглим. 

Лидерът на ГЕРБ разясни, че в кратковременен проект всичко би трябвало да е ориентирано към зимния сезон. Той подсети, че предходната година всички са работили на най-много. Сега обаче сме били в тъмночервена зона.

" Зимата пристигна, в планините към този момент има сняг. Кой Ханс или Смит, както казваш ти, ще пристигна в тъмночервената зона ", сподели Борисов и добави: " Когато ние взимахме решенията, нямаше ваксини и медикаменти ". Тогава те въвели зелените коридори. Август месец щяхме да сме блеснали. А ние за нелепостта си - половин милиард за избори да дадем, избори след избори и в този момент ще съборят и зимния туризъм ", сподели той.

Според някогашния министър председател предходната година без затваряне не можело да се мине и точно по тази причина въвели ограниченията 60/40. " Това злополучие Европа го преодоля. Просто трябваше да вършиме каквото и Европа. Ние - пропиляно време ", сподели Борисов по адрес на служебния кабинет. " Мерки няма, а теглят заеми ", сподели още водачът на ГЕРБ и се зачуди къде са дадени тези пари.

 Борисов: Румен Радев към този момент може да се назова българоубиец Борисов: Румен Радев към този момент може да се назова българоубиец
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява последните данни, свързани с разпространяването на ковид у нас и брифинга на здравните вл...

От сектора пък обявиха, че желаят ограничения, само че и изясненост по какъв начин се влиза в страната от 1 декември. Именно на този въпрос трябвало да се отговори, в случай че сме желали да има зимен сезон.

" Това направиха с България за 7 месеца. Добре - изчегъртаха ме мене ", сподели Борисов.

Ресторантьорите разясниха, е има разлика сред предходната година и вълната в този момент. Ричард Алибегов разясни, че действително няма никакви ограничения. По думите бизнесът не бил срещу зеления документ, само че подобен да важи и за преболедували с антитела, който да се потвърди след тест за антитела и да важи за 30 дни.

Алибегов добави, че моловете и заведенията са празни и те сами си провеждат пунктове за тестване. Според него държавната администрация също би трябвало да работи със зелен документ. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР