От ГЕРБ бяха разочаровани, че ПП не са отишли на

...
От ГЕРБ бяха разочаровани, че ПП не са отишли на
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Шансовете за кабинет на ПП не са високи. Мирише на фалшификация на изборите 

От ГЕРБ бяха разочаровани, че Политическа партия не са отишли на среща. това беше тактическа неточност на Политическа партия. Но в този момент да ги запитвам ГЕРБ, откакто по този начин правят оценка, за какво през вчерашния ден не са отишли на среща? 

 

Моля за следното, не съм юрист на Политическа партия. Ние сме политическа мощ, която съобщи, че ще им даде поддръжка. Шансовете не са доста високи за кабинет. Но би трябвало да се окомплектова и предложи кабинет. 

 

Премиерът е първата значима фигура на изпълнителната власт. Проф. денков е мек и рационален човек, уповавам се,че има проект какви ще са стъпките и напъните. добре е България да се ръководи от реформаторските, а не от реставраторските сили. 

Темата с ИК е значима, обезпокоен съм от хартиената коалиция, не чуват причини. Мирише ми на подготовка за имитация. Исках да пусна запис на кмет от Южна България. Идеята е да няма и да се обезсмисли машинното гласоподаване. 

Би могло да се загърби тематиката с ИК. Не зная за Българска социалистическа партия, само че би трябвало да се намерения за ГЕРБ. Би трябвало да подобен вид политически ходове да има единодушие. Подкрепата не се носи на тепсия, тя се търси.

 

В тази пленарна зала прехвърчат светкавици, толкоз доста завист чувствам от разнообразни страни. Тази завист е тежко контрапродуктивна. Длъжни сме да бъдем подготвени да получим третия мандат, ако  го има. Ако има трети мандат, той ще отиде при Движение за права и свободи. Правителство с мандат на Движение за права и свободи ще има и без нас.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР