От Фейсбук профила на столичния общински съветник Карлос Контрера: Доживяхме

...
От Фейсбук профила на столичния общински съветник Карлос Контрера: Доживяхме
Коментари Харесай

Контрера: Криминалният контингент надига глава, чувства се уверен и безнаказан

От Facebook профила на столичния общински консултант Карлос Контрера:

„ Доживяхме и атентат против основния прокурор. Това към този момент не е просто следващият щрих в пейзажа на опропастената държавност, а огромно черно леке. Сигурност? Къде ти... Щом основният прокурор може да бъде обект на атентат, щом един от най-охраняваните хора в страната може да бъде жертва на гърмеж, за редовия жител какво остава? Криминалният контингент надига глава, усеща се убеден и безнаказан.

Министерство на вътрешните работи, ДАНС, ДАТО? След този случай нищо с изключение на разформироването им в този им тип не е приемливо. И вместо Главният секретар на Министерство на вътрешните работи да се прави на шантав, към този момент да си беше подал оставката, както и политическият му шеф - министърът. Помните ли вдигнатият пестник преди 3 години и оня, дето викна „ мутри вън “. Е, да, мутрите са на открито и безнаказани, а службите напълнени с некадърници, службогонци и елементарни поръчкаджии.

Щом през днешния ден могат да посегнат на Главния прокурор, на следващия ден за нас жителите какво остава? Все въпроси, както към оня с юмрука, по този начин и към безхаберниците в Парламента, които до един са част от аргументите за сегашната обстановка... “

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР