От Фейсбук профила на Ивелин Николов За да стартира процедурата

...
От Фейсбук профила на Ивелин Николов За да стартира процедурата
Коментари Харесай

ДБ имаха предизборно обещание за импийчмънт на Румен Радев

От Facebook профила на Ивелин Николов

За да започва процедурата по импийчмънт на президента Румен Радев, са нужни 60 депутати. За да стигне до обвиняване пред Конституционен съд, ще трябват 160.

Новата коалиция от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи имат всичко належащо, с цел да започват процедурата, а най-много Демократична България имат такова предизборно заричане и болшинство, което се образува с опорката, че взима властта от Радев.

Ще напомня, че няма по какъв начин да вземат властта от Радев с кабинет от 9 или 18 месеца, какъвто небосвод си дават новата коалиция, тъй като след това отново той ще реди длъжностен кабинет.

Обвиняват го в какви ли не неща - айде да работят! Аз също го подлагам на критика и върша видеа против властта му, само че това мога. Те и това не могат, тъй като приказват общи приказки, не смеят дума да обелят за пътя на копринката, само че да забележим.

Да забележим огромните бранители на парламентаризма и евроатлантизма дали ще си спазят предизборното заричане и съдружните поръчки, другояче ще си помисля, че става въпрос за едни пари от ПВУ, замитане на всякакви следи и това е.

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР