От Фейсбук профила на Борис МарковИма хора, които харесват Борисов

...
От Фейсбук профила на Борис МарковИма хора, които харесват Борисов
Коментари Харесай

Всеки политик в подобна ситуация би бил с приключена кариера, но не и Кирчо, псува красиво

От Facebook профила на Борис Марков

Има хора, които харесват Борисов и те гласоподават за ГЕРБ, има и такива, които не харесват Борисов и те гласоподават за ППДБ. Абсолютно все едно кои ще са водачите на ППДБ, стига да псуват красиво Борисов, ще намерят поддръжка. Нямат лична светлина, нямат някаква лидерска визия, нямат харизма, колкото по-красиво псуват, долкова повече поддръжка получават.

Това ги избавя хората да не ги намразят за тоталната аматьорщина и безхаберие. Затова не сработват базови политически закони за тях. Иначе е задоволително единствено съществуването на Лена в листите с цел да не ви мине концепцията да гласувате за тях. Това е най-грозната допустима проява на пренебрежение към брачната половинка и толериране на любовницата “на работното място ”. По-грозно е невероятно. Това ли продаваш на гласоподавателите?! Как да гласуваш за човек, който подценява жена си и от девет дерета вода ще донесе с цел да припише някакви качества на любовницата, а тя благата семпла, семпла… Пределно ясно, че ще пренебрегне и теб, гласоподавателя му. Той подценява брачната половинка си, теб няма да пренебрегне.

Всеки политик в сходна обстановка би бил с завършена кариера, само че не и Кирчо, псува красиво.

Резултатите от изборите зависят единствено от Борисов. Ако активизира своите и не раздразни останалите, ще завоюва. И противоположното, в случай че ги раздразни и не успее да активизира своите, ще загуби. В това е заключен резултата.

Иначе в ППДБ е покруса. Нищо нямат, никакъв капацитет, нула. Може да се каже даже, че бордовете на Надежда намкояси са подвеждаща реклама. На фотография не се вижда, че си дъвче бузите като приказва. Щом до такива опряхте да водят тайфа, другите какво да ги разясняваме? Божанов 10 години отпред на електронното държавно управление и нищо не е мръднало и на йота, ашуре в Пазарджик, оня отстъпник в Габрово, пияния болшевик в Перник, оня от който би трябвало да си пазите чантата в Плевен, тези ли да разясняваме?! Няма смисъл, ясно е, че естествен човек не би дал своя вот за тях и с револвер на челото опрян.

Но псуват красиво…



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР