От доста време италианските медии отдавна загатват за любовта между

...
От доста време италианските медии отдавна загатват за любовта между
Коментари Харесай

Вижте мъжа, който замени Илия Павлов в леглото на Дарина

От много време италианските медии от дълго време загатват за любовта сред Дарина Павлова и артистът Джулио Берути. Преди дни се появи и сензационно изказване, че двамата са сгодени и се готвят за женитба, видя HotArena.

Уликата – оповестена от Дарина фотография на хванатите им ръце, като на нейния анонимен пръст искри диамантен пръстен във формата на змия. Фотосът е съпроводен от разяснение: „ Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време ”. Малко по-късно последва и импровизирано опровергаване – бижуто е фактически подарък от 35-годишние Джулиано, само че двойката няма проекти да минава под венчило.

Берути е по-млад от Павлова с 21 години.

Роден е в Рим. Зодия Везни. Висок е 190 см. За него може да се кажем, че не е част от болшинството хубавци скочили от манекенската пътека пред камерата. Италианецът има тапия по дентална медицина. Международна известност му донася ролята в сериала „ Дъщерята на Елиза ” предаван и у нас.

През 2014г. 30 годишният тогава Берути взе участие в шоуто „ Танцувай със звездите ”, Джулио е определян като най-красивият участник, а феновете се чудят дали сред негои и партньорката му Саманта Тогни прехвърчат искри и отвън сцената.  Медиите се заемат с въпроса и пишат, че друга жена държи сърцето му и това е Дарина Павлова. Тиражират се клюки, че тя отрупва Берути с дарове, в това число и часовник за десетки хиляди. В оня миг, потърсен а за коментар, Дарина отвръща единствено, че е продуцирала филм с присъединяване на Берути, а нейният секретар разяснява, че бизнес дамата не желае да разяснява повече по тематиката.

В продължение на няколко години красавецът видимо е по отношение на австрийската актриса Франческа Кирхмайр, само че през 2017-а медиите стартират да се съмняват в тяхната обич. Двамата се появяват дружно на обществени места, само че Джулио все по-често е забелязван на площад „ Пополо ” в Рим, където е домът на Дарина. Тя включва Берути във филми, които продуцира, в това число и в „ Непобедимите 3 ”.

Иначе брюнетът свети най-ярко в лентите със подиуми в които е без облекла. В „ Любовта е несъвършена ” има подиуми, в които Берути се демонстрира както майка го е родила, написа „ 168 часа ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР