От днес влизат в сила и нови правила за пристигащите

...
От днес влизат в сила и нови правила за пристигащите
Коментари Харесай

Влизат в сила нови правила за пристигащите от страни в черве...

От през днешния ден влизат в действие и нови правила за идващите от страни в „ алената коронавирус зона”. Те ще би трябвало да показват по едно и също време годен дигитален Коронавирус документ на Европейски Съюз и негативен PCR тест, изработен до 72-ва часа преди влизане в страната.

Заради повишаването на случаите на COVID-19, от здравното министерство предлагат - хората със признаци на остро респираторно или чревно заболяване да се изолират до отшумяване на недоволствата и да лимитират контактите си. А работодателите да наблюдават за спазването на противоепидемичните ограничения в офисите и да обезпечат при опция работа от разстояние за чиновниците си.

Българските жители, които нямат нито един от посочените документи, ще се слагат под 10-дневна карантина. Тя няма да предстои на анулация. При даване на един от двата изисквани документа, карантината още веднъж е 10-дневна, само че може да бъде анулирана – след показан негативен PCR тест. Актуализираният лист на страните по цветови зони можете да намерите на.
Свързани вести Черна гора вкарва нови правила за влизащи българи Русия вкара нови правила за чужденци, снема и пръстови отпечатъци Строги Коронавирус ограничения стягат влизането в България
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР