От днес се открива процесът по кандидатстване във втория сезон

...
От днес се открива процесът по кандидатстване във втория сезон
Коментари Харесай

Бизнес академията Kaufland-УНСС стартира втори сезон

От през днешния ден се открива процесът по кандидатстване във втория сезон на взаимната на практика насочена бизнес академия сред водача в ритейла и най-големия стопански университет у нас - Бизнес академия Kaufland - УНСС . Кандидатстването ще бъде отворено до 18 февруари 2024 година, а формалният старт на втория сезон ще бъде даден на 12 март 2024 година В продължение на пет месеца студенти от 3-ти и 4-ти курс и магистри от УНСС ще черпят познания от водещи специалисти от ритейл бизнеса по основни тематики от бранша на модерната търговия.

Бъдещето на бизнеса стартира тук

След изключителния триумф на първото издание, което започва през март 2023 година, Бизнес академия Kaufland - УНСС още веднъж ще даде на младежите опция да преминат през задълбочено профилирано образование, последвано от платена практикантска стратегия в разнообразни отдели в централата на немския колос у нас. 1/3 от участниците в първата Академия продължиха своето кариерно развиване в компанията след сполучливото ѝ довеждане докрай.

Програмата се концентрира върху построяването на на практика умения, съобразени с настоящите трендове и провокации в бизнеса. Тя ще включва 15 лекции, разграничени в 6 тематични модула, които обгръщат всички основни аспекти на бизнес средата у нас. Студентите ще получат сложни познания – от планирането и програмирането във висококонкурентна среда, през реализирането на поръчките на пазара и построяването на бранд еднаквост, до поддържането и развиването на многоброен екип. За най-амбициозните, Академията предлага и спомагателни курсове за създаване на така наречен „ меки умения “. Едно от преимуществата на Бизнес академията е опцията за създаване на действителни бизнес решения по действителни бизнес проблеми. Програмата планува и стаж в компанията с дълготрайност от няколко седмици, който е съгласуван напълно със заетостта и потребностите на участниците.

Инвестиция в бъдещите гении

Всички студенти, които са посетили най-малко 80% от наложителните 15 лекции, взели участие са в бизнес въпросите и са провели сполучливо стажа си, ще получат и стипендия в размер на 2 500 лева, както и уверение за преддипломен стаж. Специално за най-активните измежду тях, от Kaufland са подготвили и още една премия в размер на 1 000 лева Допълнителната стипендия ще бъде получена от 10 студенти на база на авансово заложени критерии, разказани на кариерната страница на компанията.

Пътят към триумфа: Как да кандидатствате?

Всички искащи да станат част от втория сезон на Бизнес академия Kaufland – УНСС би трябвало да попълнят онлайн формуляр на kaufland.bg/business-academy до 18 февруари 2024 година, като приложат настояща автобиография. След разглеждане на кандидатурите, определените младежи ще бъдат поканени на изявление в Централния офис на Kaufland България.

От ученическата пейка до света на огромния бизнес

Kaufland, като най-големия частен шеф в България, е и измежду фирмите, въвеждащи трендове в построяването на обучителни стратегии с напълно практическа устременост. Лидерът приема за своя задача основаването на качествени експерти, които да допринесат за цялостното развиване на българския бизнес. Със своето второ издание, Бизнес академията се утвърждава като значима стъпка в кариерното развиване на младежите в България и затвърждава дългогодишните старания на водещия ритейлър в тази посока.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР