Един от ключовете към успешното бизнес развие на Кока-Кола ХБК

...
Един от ключовете към успешното бизнес развие на Кока-Кола ХБК
Коментари Харесай

Кока-Кола ХБК България предоставя нови възможности за млади таланти чрез Coke Internship 2024

Един от ключовете към сполучливото бизнес развие на Кока-Кола ХБК България е грижата на компанията за чиновниците и развиването на техния капацитет. Като част от устрема си за основаване и рационализиране на най-хубавите екипи в промишлеността, за поредна година Кока-Кола ХБК България започва своята лятна стажантска стратегия - Coke Internship.

Инициативата дава опция на млади гении, приключили втори или по-горен курс, да развият своите умения и да придобият опит в разнообразни области. Тази година стажантите ще имат късмет да работят един до друг с опитни експерти от 8 отдела на водещата компания за произвеждане на безалкохолни питиета в България.

Програмата ще предложи тримесечен стаж с конкурентно възнаграждение, от 15-и юни до 15-и септември, а участниците ще могат да се потопят в разнообразни аспекти на бизнеса в областите: „ Финанси “, две разнородни функционалности в отдел „ Продажби “ (eRetail & FSA  и Route to Market), „ Маркетинг “, „ Премиум кафе “, „ Логистика “, „ Снабдяване “ и „ Планиране “. Записването за Coke Internship 2024 е отворено до 17 май и младежите, стремящи се към професионално развиване и нови провокации, могат да прегледат вероятните позиции и да аплайват тук.

„ Лятната стажантска стратегия Coke Internship е освен опция за младежите у нас да придобият опит и познания в промишлеността, само че и одобрена платформа, която ще им помогне да проявят и развият своя капацитет. Силно имаме вяра в това, че е извънредно значимо да влагаме в бъдещите гении и сме сигурни, че програмата ще бъде вдъхновяваща и извънредно потребна за всички участници. Доказателство за триумфа ѝ е фактът, че по традиция след привършване на тримесечния стаж, част от младежите не престават сполучливо кариерния си път в компанията “ споделя Невян Петров, шеф „ Хора и просвета “ в Кока-Кола ХБК България.

В тазгодишната стратегия Coke Internship Кока-Кола ХБК България дава обещание на стажантите си повече от работно място - те ще бъдат част от едно вълнуващо премеждие. От специфична въвеждаща стратегия, през визити в индустриалните центрове на компанията в Банкя и Костинброд, до обучителни сесии с коуч и разнородни тренинги в региона на 24/7 портфолиото на Кока-Кола ХБК. Стажантите ще бъдат въвлечени в пълноценно тримесечно практическо прекарване с еластичен график за 8-часов работен ден, което ще сложи началото на тяхното кариерно странствуване.

Всеки един участник в програмата ще има опцията да работи с наставник върху самостоятелен план или към този момент действителен план на компанията, която е измежду първите FMCG компании в България, отличени като Top Employer от влиятелния интернационален институт Top Employers Institute. В отдел „ Финанси “, стажантите ще имат опция да се срещнат с разбора на финансови данни, подготовката на доклади и създаването на тактики за ръководство на ресурсите на компанията.

 

Младежите избрали стажантска позиция в отдел „ Продажби “ ще бъдат измежду екипа, отговарящ за отличното комерсиално обслужване на пазара и ще имат опцията да се включат в процеси като договаряния с клиенти, създаване на устойчиви връзки и постигането на цели, довеждащи компанията до водещи позиции.

В екип „ Маркетинг “ стажантите ще работят директно по разнообразни маркетингови и рекламни акции, за едни от най-популярните марки в света, както и ще вземат участие в процеса по позициониране на продуктите на компанията на пазара. Стажантите в отдел „ Премиум кафе “ ще се допрян до работата на хората, отговарящи и разрастващи 24/7 портфолиото на компанията с висококачествени кафе питиета. В отдел „ Логистика “, младежите ще имат опцията да научат повече за процеса на оптимизация на веригата на доставките, ръководството на складови наличия и организацията на транспортни решения.

Стажантите в отдел „ Снабдяване “ ще получат скъпи познания и опит за ръководството на връзките с доставчиците, разбора на комерсиалните условия и обезпечаването на доставките на продуктите на компанията. С виновната работа в отдел „ Планиране “ младежите ще имат опция да се включат в създаването на стратегически проекти за оптимизация на бизнеса и реализиране на поставените от компанията цели.

Лятната стажантска стратегия на Кока-Кола ХБК България е естествено продължение на напъните на компанията в посока развиване на младите гении. Друга основна самодейност на Кока-Кола ХБК България в тази посока е просветителната стратегия #YouthEmpowered, която продължава сполучливо към този момент 7 години.

През този интервал самодейността е подкрепила хиляди младежи в страната, помагайки им да развият личностните си умения и бизнес пълномощия. С присъединяване на над 460 специалисти, просветителната самодейност съумя да заслужи вниманието на над 25 000 младежи от цялата страна, въвеждайки ги в света на скъпите познания и привички, нужни за сполучлив старт на техния кариерен път.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР