Сезонът на грила е официално открит – за втора поредна

...
Сезонът на грила е официално открит – за втора поредна
Коментари Харесай

 „Грилла е в Билла“ стартира отново с още по-атрактивни оферти

Сезонът на грила е публично открит – за втора поредна година BILLA започва своята акция „ Грилла е в Билла “, предлагайки обилие от тематични предложения и отстъпки до 43%. От 9 май клиентите на веригата в цялата страна могат да открият всичко належащо за съвършеното барбекю на налична цена – прясно месо, постоянно свежи зеленчуци, разнородни подправки, сосове, разхлаждащи питиета, както и уреди и аксесоари за грил.

Сред месните оферти на BILLA се открояват продуктите от личната марка – Grill Party, която дава чудесно съответствие сред цена и качество. Голямото портфолио на серията включва деликатно транжирани и мариновани артикули от свинско, телешко, пилешко, агнешко и пуешко месо. Под личния си бранд комерсиалната верига предлага също полуготови картофки и сосове, които са идеална гарнитура към всяко грил прелъщение.      

 

Освен хранителни артикули, клиентите на BILLA могат да намерят цилиндричен грил единствено за 29,99 лева, както и разнообразни аксесоари за грил навън. За всички фенове на грила, които търсят предписания за ентусиазъм, веригата е приготвила и специфична серия от кулинарни хрумвания, подбрани персонално от началник Виктор Ангелов. Съветите на топ готвача са в уеб страницата на BILLA, където всеки може в детайли да прегледа какви са нужните артикули и да наблюдава метода на подготвяне в настрана видео.

Всички настоящи оферти в акцията „ Грилла е в Билла “ можете да разгледате в седмичната листовка на BILLA: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР