От днес освен функциите на старши треньор, поемам и тези

...
От днес освен функциите на старши треньор, поемам и тези
Коментари Харесай

Красимир Балъков уточни, че всъщност е повишен в клуба си, а не уволнен

От през днешния ден с изключение на функционалностите на старши треньор, поемам и тези на Главен управител на тима на ЦСКА 1948. Това значи доста повече присъединяване в преструктурирането на клуба. По този въпрос приказвах още на първата си конференция пред представители на медиите, написа легендата на българския футбол Красимир Балъков във фейсбук.
Той прецизира, че постът му е по отношение на медийни изявления, че е уволнен от поста на ментор на отбора, които Балъков дефинира като спекулации.
 ЦСКА се обърна към съда поради потреблението от различен клуб на абревиатурата и емблемата му ЦСКА се обърна към съда поради потреблението от различен клуб на абревиатурата и емблемата му
Главният управител на ЦСКА - Стойчо Стоилов, даде обстойно изявление пред bTV. Той разяснява обстановката към клуба, само че засегна и много ст...
Работата ми с първия тим ще продължи както и до момента в тясно съдействие с треньора Йордан Юруков, треньорския щаб и спортния шеф Кирил Котев, които чудесно познават качествата на футболистите, т.като директно са взели участие в тяхното селектиране.
В същото време като Главен управител ще мога по-задълбочено да се заема както с контрола на подготвителния развой, по този начин и с организационното действие на клуба.
Убеден съм, че с това преструктуриране, ЦСКА 1948 ще усъвършенства работата си в обособените звена, като отговорностите и отговорностите на всеки ще станат още по-ясни. Това е пътят, по който би трябвало да вървим, добавя още треньорът.
В тази връзка беше оповестена и позиция на клуба..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР