От днес новите смартфони Samsung от серията А са на

...
От днес новите смартфони Samsung от серията А са на
Коментари Харесай

Смартфоните Samsung Galaxy A52 5G и Galaxy A72 са на специални цени в онлайн магазина на Vivacom |

От през днешния ден новите смарт телефони Samsung от серията А са на специфични по-ниски цени в онлайн магазина на Vivacom. На разположение на клиентите са моделите от междинен клас Samsung Galaxy A52 5G и Samsung Galaxy A72. Устройствата оферират композиция от моден дизайн, висока продуктивност, издръжливи акумулатори и просторен екран. Samsung Galaxy A52 5G може да бъде закупен на цена от 23,98 лева на месец с проект Unlimited 150, а Samsung Galaxy A72 се предлага за 21,98 лева на месец с проект Unlimited 150.

Samsung Galaxy A52 разполага с 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED екран, с периодичност на освежаване на картината 120 Hz. Смартфонът е екипиран с батерия с потенциал 4500 mAh, с цел да устоя на натоварването в забързаното всекидневие и поддържа бързо зареждане 25 W. Моделът работи с цялостна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на Vivacom. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на Vivacom през 2021 година, след възобновяване на софтуера от страна на производителя.

Другият нов смарт телефон е Samsung Galaxy A72. Той предлага на потребителите по-обширен екран - 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED, със скорост на освежаване на картината 90 Hz. Моделът е оборудван и с батерия с потенциал – 5000 mAh и още веднъж поддържа бързо зареждане 25 W.

Високата продуктивност и на двата модела от междинен клас е обезпечена от 8-ядрен процесор в композиция с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за предпазване на файлове и данни. Устройства имат документ за водоустойчивост IP67 и вграден в екрана датчик за пръстови отпечатъци.

Смартфоните оферират впечатляваща четворна камера с доста функционалности, които да задоволят потребностите на другите консуматори. Камерите включват 64 МР главен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив и 5 МР макро обектив, който приближаваща обектите даже мъчно забележими с просто око. При Galaxy A52 телефото обективът на камерата е 5 МР, а при Galaxy A72 е 8 МР и с до 3 пъти оптично приближение. И двете устройства имат детайлна 32 МР селфи камера с изкуствен интелект и вградени разкрасителни резултати.

Samsung Galaxy A52 5G е разполагаем в цветовете лилав, бял и черен, а Samsung Galaxy A72 - в наследник, лилав, бял и черен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР