От днес Медия груп 24 официално е собственик на национална

...
От днес Медия груп 24 официално е собственик на национална
Коментари Харесай

Приключи сделката за агенция и радио Фокус, цената остава тайна

От през днешния ден " Медия груп 24 " публично е притежател на национална радиоверига " Фокус " и едноименната осведомителна организация. Цената на договорката не е посочена в известието на пловдивската медийна група.

" Медия груп 24 " бе оповестена за покупател на активите на " Фокус " в а през днешния ден договорката е финализирана.

От през днешния ден радио " Фокус " и осведомителна организация " Фокус " работят под шапката на юридическото сдружение " Фокус Медия " ЕООД. Негов шеф и притежател на капитала е Кирил Налджиев. Той е шеф и притежател на " Медия груп 24 ".

" Целта ни от през днешния ден в околните месеци е да възстановим естествената работа на организация и радио " Фокус ". Бързо ще върнем организацията там, където ѝ е мястото - като същинския информативен водач и източник на бърза и тествана информация от България и света.

Поетапно ще стартираме и възобновяване на радио " Фокус ", се споделя в известието.

Скоро следва да бъде показана новата програмна скица на радио " Фокус ". Плановете са да стартира лъчение на новинарска емисия на всеки кръговиден час 24 часа в денонощието. Ще бъдат възобновени утринния, дневния и вечерния осведомителни блокове. Поетапно ще стартира възобновяване и на други излъчвания, ще има и нови, ще се възстановят и районните стратегии.

Радио " Фокус” ще продуцира и излъчва в локалните си ефири 17 районни стратегии - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Пазарджик, Велико Търново, Северозапад, Пирин, Смолян, Североизток, Кърджали, Плевен, Шумен, Сливен и Хасково.

Приоритет е възобновяване и усъвършенстване на мрежата с предаватели на радио " Фокус ", с цел да се усъвършенства доста сигнала, с който радиото излъчва в цялата страна.

" Целта ни е да превърнем национална радиоверига " Фокус " в съвременно осведомително радио, с качествени вести и същинска районна стратегия. Вече се работи и по новата музикална " опаковка " на радиото ", споделя новият притежател Кирил Надлжиев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР