От днес електронни винетки могат да бъдат купувани от големите

...
От днес електронни винетки могат да бъдат купувани от големите
Коментари Харесай

От днес големите бензиностанции ще продават винетки

От през днешния ден електронни винетки могат да бъдат купувани от огромните бензиностанции и търговски обекти в страната, както и от касите на EasyPay, заяви организация " Фокус ".
 Петя Аврамова: Неустойки за компанията, виновна за неработещите устройства за винетки  Нинова: Българска социалистическа партия желае оставки на министри, не на служители, за винетките  Борисов подреди три уволнения поради абсурда с електронните винетки  Пълен парадокс с винетките: Само 100 от 500-те терминала за е-стикери работят
До през вчерашния ден те се продаваха " на хартия " от уеб страницата bgtoll.bg, посредством мобилното приложение BGTOLL, както и в комерсиалните обекти на един от мобилните оператори и на няколко гранични пункта. Системата обаче бе мощно компрометирана от голям брой проблеми и на процедура за доста водачи пазаруването на винетка се оказа " задача невъзможна ".

Очаква се до края на месеца на всички ГКПП-та да има апарати за самотаксуване. 

За неналичието на е-винетки няма да бъдат налагани санкции до 15 януари, твърди организация " Пътна инфраструктура ". Всички хартиени винетки остават в действие до приключването им.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР