От днес части на военната полиция ще участват активно в

...
От днес части на военната полиция ще участват активно в
Коментари Харесай

Македонската армия обезопасява жизненоважни обекти в страната

От през днешния ден елементи на военната полиция ще вземат участие интензивно в обезопасяването на обекти от жизненоважно значение, измежду които са държавното управление, Народното събрание и пандизите в Скопие. Провежда се метаморфоза, включваща подсилване на сигурността в президентската резиденция с армейски елементи. Осигуряването ще се организира с комбинирани екипи, които включват полицейски елементи, осведоми Министерството на защитата, представено от " Мета ".

Армията ще обезпечава оборудванията, ще носи армейски униформи и те ще бъдат въоръжени. През последните два дни военните са осведомени с разрешенията, процедурите и отговорностите, свързани с тази задача.

" Осигуряването на тези уреди се организира при цялостна съгласуваност с Министерство на вътрешните работи и се основава на Указа за установяване на дилемите на армията в интервала на изключително състояние. По този метод Министерството на защитата и армията ще поемат част от отговорностите на Министерство на вътрешните работи и ще разрешат на полицейските сили да съсредоточат потенциала си върху дилемите си, чиято съществена цел е да се подчинят на заявените държавни ограничения за попречване на разпространяването на ковид ", добавя министерството. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР