От днес, 1 април, се допускат посещенията в кина, театри,

...
От днес, 1 април, се допускат посещенията в кина, театри,
Коментари Харесай

Част от мерките срещу коронавируса падат - ето какво почва да работи от 1 април

От през днешния ден, 1 април, се позволяват визитите в кина, театри, музеи, галерии, библиотеки и циркови представления при претовареност на не повече от 30% от потенциала на пространствата. Същото изискване важи и за занятията от танцовото, креативното и музикалното изкуство, напомня БГНЕС.
От 1 април се позволяват и визитите на фитнес центрове, спортни зали и клубове и плувни басейни и комплекси при потребление на не повече от 30% от потенциала им и съблюдаване на физическа отдалеченост от минимум 1.5 м.
 Нова заповед: Отрицателен PCR тест анулира карантината за част от идващите от Африка Нова заповед: Отрицателен PCR тест анулира карантината за част от идващите от Африка
Въвежда се омекотен режим за част от идващите от Африка. Това излиза наяве от нова заповед на министъра на опазването на здравето проф...
От 1 април до 12 април на магазините с чиста комерсиална повърхност над 300 кв. м., предлагащи нехранителни артикули, се позволява работа с клиенти единствено на откритите площи, прилежащи към комерсиалния обект.
Посещенията в заведенията за хранене и развлечения се позволяват единствено в откритите им площи - тераси, градини и други, при лимитирано работно време от 6:00 до 23:00 часа. Дискотеките, бар-клубовете, пиано питейните заведения, бар-вариете и нощните питейни заведения остават затворени до края на месец април.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР