От bTV, чрез гласа на социалната антропология, научих, че сме

...
От bTV, чрез гласа на социалната антропология, научих, че сме
Коментари Харесай

Доктор Гълъбова: Чрез гласа на социалната антропология, научих, че сме нация от инфантили

От bTV, посредством гласа на обществената антропология, научих, че сме нация/народ от инфантили, огромна част от които се срамят, че са имали гражданска позиция, протестирайки повече от три месеца.
Чух и научих, че сме регресирали /пак купешка думичка/, че министър председателят, тъй като е тъничък народопсихолог, ни е оставил да се наиграем на митинги и всичко е отминало. И тъй наречените и така нататък социалантропологически мъдрости от водещ апологет на ръководещите, във Facebook.
 Журналист: Щом Харалан Александров пази Борисов, значи има действителна заплаха за властта на премиера Журналист: Щом Харалан Александров пази Борисов, значи има действителна заплаха за властта на премиера
Днес в доста уеб сайтове е е цялостно с цитати от Харалан Александров, изговорени при Илиана Беновска. Един цитирал едно, различен - друго. В общ...
" Дано си заслужава финансовото измерение за тази мощно приведена и рискова за гърба на тази възраст позиция. Че другояче жалко за плонжа.
Не съм гневна на този придирчив господин, не е заслужил да влагам страсти в него. Мисля си какво му е на него като върви по улиците, заобиколен от регресирали инфантили.
Явно се усеща по-комфортно в калинковата среда на войнстващия примитивизъм и уродливата незначителност, които много му подхождат. Все отново като агитатор към момента е надалеч от образците.
Трябва много да се понапъне. Да побърза, че скоро ще би трябвало да изяснява от социалантропологически позиция по какъв начин регресиралите инфантили внезапно са създали внезапен скок в развиването си и ще тича да се кланя на нови господари. Да внимава за ишиаса, на възраст е. "
 Доктор Цветеслава Гълъбова уточни защо мълчат публицистите Доктор Цветеслава Гълъбова уточни защо мълчат публицистите
Журналистите мълчат - очевидно по този начин им е подредено, за това че трима лекари от парламентарната група на Българска социалистическа партия отиват в две лечебни заведения да лекуват...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР