От БСП препотвърдиха досегашния формат на коалиция от партии БСП

...
От БСП препотвърдиха досегашния формат на коалиция от партии БСП
Коментари Харесай

Левицата тръгва на избори със същата коалиция БСП за България

От Българска социалистическа партия препотвърдиха досегашния формат на коалиция от партии " Българска социалистическа партия за България " , оповестиха от централата на партията на фона на идните парламентарни избори на 4 април 2021 година Действията им ще се координират от Националния избирателен щаб на Българската социалистическа партия и щабовете по места.

Освен Българска социалистическа партия, в обединението вземат участие партиите Политически клуб " Екогласност ", Комунистическа партия на България, " Нова зора " и Политически клуб " Тракия " .
 Българска социалистическа партия губи гласоподаватели с двусмислието по отношение на Радев, предизвести Иво Христов
Българска социалистическа партия губи гласоподаватели с двусмислието по отношение на Радев, предизвести Иво Христов

" Президентът е естественият водач на демократичната опция на настоящия режим "

Коалицията ще взе участие в парламентарните избори с общи листи, в президентските - с общи претенденти за президент и вицепрезидент на Република България, както и с общи листи за общински съветници и кметове и за членове на Европейския парламент.

В контракта сред тези партии се акцентира, че участниците в обединението се ангажират с общите позиции, единните дейности и споделена отговорност по цялостната активност на обединението в законодателната, изпълнителната и локалната власт. Коалицията е отворена за съдействие и взаимоотношения с други партии, сдружения на гражданското общество и неправителствени организации, допълват съдружните сътрудници.

Партньорите от " Българска социалистическа партия за България " ще сключат и съглашение за поддръжка , взаимоотношение и съдействие с други партии и цивилен сдружения.
 Българска социалистическа партия подготвена с водачите на листи за изборите
Българска социалистическа партия подготвена с водачите на листи за изборите

Сред избранниците са икономисти, финансисти, адвокати, лекари

" В тази тежка за България обстановка както в здравен, по този начин и в социално-икономически проект, сме длъжни да предложим на обществото и осъществяваме стратегия за излизане от рецесията и преустановяване на пагубното ръководство на ГЕРБ . Страната се нуждае от радикална смяна, която да приключи разрухата и хаоса във всяка сфера на обществено-политическия живот ", пишат съдружните сътрудници от " Българска социалистическа партия за България " в съглашението, препоръчано на партиите и сдруженията отвън обединението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР