От БСП излязоха с анализ за къртовския труд на Народното

...
От БСП излязоха с анализ за къртовския труд на Народното
Коментари Харесай

БСП се подиграват с къртовския труд в парламента

От Българска социалистическа партия излязоха с разбор за " къртовския труд " на Народното събрание за седмицата . На брифинг в централата на партията - на столичната ул. " Позитано " 20, зам.-председателят на парламентарната група на партията Христо Проданов се подигра на работата на депутатите.

На фона на това се провеждат митинги , посочи той. Народното събрание не работи, а депутатите не знаят какво вършат, акцентира Проданов.
 Борисов дава пари, само че медицинските сестри ще стачкуват
Борисов дава пари, само че медицинските сестри ще стачкуват

Ананиев ги убеждава, че би трябвало да има разговор

Колегата му народен представител Георги Михайлов е обезпокоен от утрешния митинг на медицинските сестри. В последните години 10 000 сестри са напуснали България, а в страната ни има недостиг на медицински фрагменти .

Според прогнозата на Михайлов митингът ще продължи. Много постоянно заплатите на сестрите едвам стигат към 700 лв. .

Левите са недоволни, че на този декор депутатските заплати са увеличени с към 1000 лв. . Управляващите не харесвали предлагането им за заледяване на депутатските заплати, посочи той.

Червените няма да се върнат в зала за ветото на президента . Засега няма такива предпоставки, стана ясно още на брифинга. Решението от Пленума е да не се връщат в зала.

Липсата на заплати не е причина за протест на водача , разяснява Христо Проданов думите на ръководителя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че Корнелия Нинова води партията си към пропастта.

Политиката е въпрос на правила , стана ясно от отговора му на журналистически въпрос за желанието на някои социалисти да се върнат на работа.

Припомняме, през вчерашния ден Красимир Янков прикани да бъде преразгледано решението за излизане от Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР