От БФС влязоха в обяснителен режим заради ЦСКА. Каквото и

...
От БФС влязоха в обяснителен режим заради ЦСКА. Каквото и
Коментари Харесай

БФС помага на ЦСКА? Подранила първоаприлска шега...

От БФС влязоха в пояснителен режим поради ЦСКА. Каквото и да приказват, както и да се държат хората там, очевидно са доста обезпокоени от митинга на " алените " почитатели, който в петък би трябвало да стане митинг на всички в България, които желаят тотална смяна във футбола ни. С дълго послание, поместено на уеб страницата на Съюза, Борислав Михайлов и компания обясниха какъв брой доста били помогнали на ЦСКА през годините. Паметта на хората обаче не е изборна. Монетата постоянно има две страни.

Не съществувал клуб, който да е по-привилегирован от останалите, по този начин стартира дългият текст от БФС. В същото време имаме един, който се трансформира в хегемон и национална идея. Нагледахме се на съдийски неточности в интерес на този тим през последното десетилетие - огромен интервал в живота на всеки човек. Помним фрапантни такива. Ако ги желаете една по една, коментарът ще мине размера на " Война и мир ". Съдийският фактор е подобен, че доста постоянно грешките са все в интерес на едни. И против други. Само си припомнете какви интервали без отсъдена дузпа против хегемона имаше. А това е най-малкото. Реферите са ръководени от шефа им, който се назначава от БФС.
 Снимка 565431
Източник:

Не са единствено реферите. И комисиите са значими. И през този сезон ЦСКА е донор номер 1 на Съюза по парични преводи за какви ли не санкции и глобички. По-често глобища. Отлагане на мачовете? За " алените " от време на време не става, даже да имат значим в Европа. За други постоянно става. Защо беше разрешено да се изиграе последното Вечно дерби? Превърна се в кънки на лед, а стадион " Васил Левски " не приличаше на нищо. Но срещата не беше отсрочена, тази на хегемона беше. Това е идентичен критерий, уважаеми фенове на спорта и футбола.

ЦСКА бил от огромно значение за футбола ни, съгласно хората в БФС. В същото време тъкмо те не изпращат едно писмо до УЕФА, един мейл, към този момент шест години. С който мейл в уеб страницата на Европейската футболна централа ще бъде върната историята на най-успелия ни клуб. Това остана, откакто ФИФА и КАС признаха ЦСКА за състезателен правоприемник на банкрутиралото сдружение. Лесно е, само че не се прави. А пишат какъв брой доста помагали на " армейците ".
 Снимка 241862
Източник:

Върнали ЦСКА в елита, поради тях трансформирали формата на шампионата. Нека разясняват от БФС дали не са се молили на " алените " да ги върнат. Защото зрителският интерес към предаваните мачове от по този начин наречения хайлайф по време на престоя на ЦСКА при дилетантите беше жалък. В същото време една телевизия счупи върхове по рейтинг, когато излъчваше дуелите на " армейците " във " В " група. Кой ще гледа Първа лига без първия по титли? Или без втория? Пробвайте единствено с хегемона и останалите. И дайте информация на зрителския интерес.

Това е дребна част от помощта към ЦСКА. С такава помощ, не ти би трябвало някой да ти прави неприятно. Борислав Михайлов, откакто мисли какъв брой е оказал помощ на " алените ", да отиде да изгледа някой мач на стадион " Българска войска ". Да даде късмет на публиката персонално да му благодари. Ряза лентички на различен стадион, да отиде и на " Армията ".
 Снимка 246815
Помощта ще я виждаме още по-голяма до края на сезона. ЦСКА се подвигна на война против БФС, в името на смяна. С интерес ще следим какъв брой палави ще бъдат реферите в оставащите мачове на " алените ", изключително за Купата на България. Че купата е ясна от дълги години. Едно и също - извънземен хегемон и всички останали.

И най-после, ЦСКА си го сподели, клубът стартира да губи каузи зад граница с късането на една оставка в БФС. Случайност? Може, може... Стават и случайности. Но в множеството случаи има закономерности. Така е и във футбола ни, към този момент дълги години. Дела трябват, не думи. Наслушахме се на думи от Михайлов и компания. Видяхме и делата им. Време е за смяна. И тя потегля от най-успелия ни футболен клуб. От " армейския ", естествено! От кой различен? Уж подкрепят, а по този начин мачкан десетки години. От кой ли не. Но го има и ще го има. Други се мислят за безконечни, за безсмъртни, само че не са. Тях времето ще запомни. То помни всичко - думи, каузи, " помощта ".

БФС да оказва помощ на ЦСКА, това е подранила първоаприлска смешка...
 От БФС с послание: Какво направихме за ЦСКА, последователност на осъденото положително
От БФС с послание: Какво направихме за ЦСКА, последователност на осъденото положително

Разполагали с доказателства
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР